Tóth Andi: Semmi pénzért nem vetkőznék!

Pataki József 2019.08.07. Rivalda

Tóth Andi: Semmi pénzért nem vetkőznék!

A fiatal énekesnő időről időre egyre merészebb képeket oszt meg magáról a közösségi oldalain. Most megkérdeztük tőle mennyiért dobná le a textilt a nyuszis magazinnak…

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Hebrencs kislányként ismerte meg annak idején az ország Tóth Andit, aki mindenkit elkápráztatott vagány stílusával és gyönyörű hangjával. Aztán teltek-múltak az évek, és a kislányból igazi nővé érett a szemünk láttára.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

Ezt persze szívesen meg is mutatja a közösségi oldalain, nem ritka, hogy lengébb öltözetben kapják lencsevégre, vagy esetleg fürdőruhában. Éppen ezért bizonyára sok férfirajongója fantáziált már arról, hogy mennyire szívesen látná kedvencét esetleg a legendás nyuszis magazin egyik fotózásán. Lapunk most felkereste Tóth Andit, hogy megkérdezzük tőle, mit válaszolna, ha esetleg felkérnék egy meztelen fotósorozat elkészítésére.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

„Nem vagyok én olyan lány. Volt már fürdőruhás fotózásom, de annál tovább nem megyek. Igen, vannak dekoltált pólóim is, és gyakran osztok meg merészebb viseletben fotót az oldalamon, de azért egy bizonyos határt mindig betartok. Büszke vagyok a testemre, de semmi pénzért nem vetkőznék le!”– mondta nevetve az AcNewsnak Tóth Andi, aki egyébként bokszedzésekkel tartja formában magát.

 

Az énekesnő egyébként már jó ideje egy párt alkot Szabó Ádámmal, és mint mondja, nagyon boldogok együtt.

„Nemrég voltunk nyaralni Ádámmal, ránk fért már a pihenés. Tökéletes harmóniában élünk ketten.”

 

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)