Tóth Vera: “Még sosem volt ennyire tökéletes párom"

Dózsa Gabriella 2019.08.14. Rivalda

Tóth Vera: “Még sosem volt ennyire tökéletes párom"

A gyönyörű énekesnő köszöni szépen, nagyon jól van. Szerelmes, és a szakmailag is rendben mennek életében a dolgok. Tele van a naptára fellépésekkel, és rengeteg kreatív terve van kedvesével, Pauli Zoltánnal. Tóth Vera az AcNewsnak elmondta: párjával inspirálják egymást.

 

hbs(400x300)

Tóth Vera régóta vágyott arra, hogy ilyen kiegyensúlyozott legyen, mint mostanában. Boldog párkapcsolatban él az ismert gasztroszakemberrel, Pauli Zoltánnal. Az énekesnő életébe akkor érkezett a szerelem, amikor nem számított rá.

„Soha nem volt még ilyen pasim” – mondta lapunknak Vera. „Aki mindenben ilyen jó! Azt hittem, nekem már nem tudnak újat mutatni, de Zoli mindig tud, még mindig meg tud lepni. Elképesztő férfi, akinek lenyűgöz a tehetsége, és ezt most minden elfogultság nélkül mondom. Igazi társ, nagyon jó hatással vagyunk egymásra, inspiráljuk egymást, a legjobbat hozzuk ki egymásból. Nem akarjuk egymást elnyomni, sőt! És ez így van jól, ez lenne a normális. Ilyen kapcsolatot kívánok mindenkinek. És azt üzenem azoknak a nőknek, akik már feladták a reményt, hogy igenis vannak még normális pasik. Hozzáteszem, előbb magunkkal kell rendbejönni. Én, amikor találkoztam Zolival, már elengedtem egy csomó dolgot magamban, ami miatt nem is tudtam volna boldog lenni. Meg kell találnunk önmagunkat ahhoz, hogy a szerelmet be tudjuk engedni az életünkbe.”

Az énekesnő hálás a sorsnak, hogy Zoli személyében olyan párja van, akivel szeretik, becsülik, tisztelik egymást. Rengeteg tervük van, közös projekten dolgoznak.

„Ketten nagy dolgokra készülünk, a gasztronómia és a zene inspiráló ereje alkotja majd a közös projektjeinket. Emellett koncertturnéra készülök a Budapest Jazz Orchestrával, új lemezeket jelentetünk meg, illetve a Budapest Bár új lemeze is most készül. Velük is rengeteg koncertünk van, mint ahogy a kvartettemmel is, és vendégszerepléseim is vannak. Szóval most minden úgy jó, ahogy van!"

 

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)