Tóth Vera: Mocskos bókokkal halmoznak el a pasik!

2017.05.22. Rivalda

Tóth Vera: Mocskos bókokkal halmoznak el a pasik!

Az ország egyik legnépszerűbb énekesnőjén ámul az egész ország, aki az elmúlt hónapokban 40 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg. Viszont sokan nem tudják, hogy a háttérben bizony súlyos egészségügyi okok állnak. Az AcNews-nak adott interjújában őszintén meséli el Tóth Vera az átalakulás történetét, és a férfiak megerősítő visszajelzéseit is az irányába.

poggyasz - rivalda

Vera édesapja cukorbeteg, az énekesnő pedig 19 évesen véletlenül fedezte föl, hogy bizony nála is magas számot mutat a vércukormérő. Ezt akkor sikerült orvosolnia, viszont három évvel ezelőtt szénhidrát - anyagcsere rendellenességet fedeztek fel nála, ami a hasnyálmiriggyel is összeköthető. Ezek együttese a cukorbetegség előszobájába léptette, valamint megakadályozta őt a fogyásban, sőt durva mellékhatásokat is okozott.

- Milyen tüneteid voltak?

- Hullott a hajam, bőrpírem és gyakorta ciklus kimaradozásaim voltak, de az orvos semmiféle elváltozást nem látott, így azt mondta, hogy hormonálisan keressem a problémát. Majd elsodort az élet Dr. Tóth Tamás felé, és egy belgyógyásszal együtt jöttek rá a betegségemre. Egy évig gyógyszeres kezelésen voltam, egy 160 napos diétán, valamint szurit is kaptam, ami hasonló az inzulinhoz, de mégsem az. Nem fogytam tőle semmit, csak híztam. A doktor azt mondta, hogy olyan, mintha nem is én irányítanám a testemet, hanem fordítva, ő irányítana engem. Akkor javasolta, a gyomor-bypass műtétet, ami nem gyomorgyűrű, mert sokan összekeverik.

- Mit lehet tudni erről a gyomor-bypass beavatkozásról?

- Ezt úgy kell elképzelni, hogy a gyomrot megcsinálják picinek, a régi gyomorban pedig ott marad minden, ami ugyanúgy ellátja a funkcióját, csak oda nem kerül étel. A műtét után nem fáj a gyomor, csak kicsit olyan érzés, mintha hasba rúgtak volna, illetve 8 darab laparoszkóp lóg ki belőled, azoknak pedig fáj a helye. Tulajdonképpen a lényege, hogy ez az új emésztőrendszer, amit csinálnak neked, a vékonybélből és a régi gyomorból tevődik össze, mert a régi gyomornak a patkóbél a folytatása, az újnak pedig a vékonybél. És a vékonyban áll neki az étel feldolgozódni, így sokkal kevesebb tápanyag kerül a szervezetbe, pontosan annyi, amennyire szükségünk van.

- Hogyan érezted magad a műtét után?

- Nagyon kellemetlenül éreztem magam a mellékhatások miatt, így meg is bántam az egészet. Tüntetni kezdtem a világ ellen, de a dackorszak után úgy átszokott a szervezetem, hogy már nem is tudom milyen volt előtte.

- A csodás átalakulás után milyen visszajelzéseket kapsz a férfiaktól?

- Félnek tőlem, zavarba jönnek a jelenlétemtől. Ez nagyon vicces. (nevet)

- Ez korábban nem volt jellemző?

- Én korábban is egy karizmatikus csaj voltam, és azt gondolom, hogy soha nem volt gondom a pasizással, de most egészen máshogy állnak hozzám. Teljesen másképp néznek rám, más hanglejtéssel mondanak egy bókot. A tökösebbje tudod, minél csinosabb egy nő, annál jobban bókolnak neki.

- Mondhatni „mocskosabban”?

- Igen, igen. (nevet)

- Hogyan hatott a változás a te önbizalmadra?

- Tudod, a zsír, egy védelmi burok. És olyan érzésed van, mintha elbújtál volna valami mögé. Így most nagyon sokszor van olyan érzésem, mintha kiraktam volna magamat mindenki elé meztelenül. Sokszor védtelennek érzem magam, amikor realizálódik bennem, hogy 40 kiló felesleg leugrott. Most nincs, mi megvédjen, ezért magamat kell. Tehát az önbizalmamat kell fejleszteni, de az még nem olyan erős, így azon vagyok, hogy fejlesszem.

- Még mennyi kilótól szeretnél megszabadulni?

- Még jó lenne egy huszast ledobni. De 15 kilót minimum, a többit pedig a plasztikai műtétek során megoldjuk.

- Mit üzensz a sorstársaidnak?

- Ne úgy akarjanak változtatni, hogy holnaptól gyökeresen életmódot váltanak, mert szerintem így nem lehet. Először mondjuk, ne használjanak kockacukrot, hanem barnacukrot, heti egyszer menjenek el edzeni, aztán kétszer, de majd alakul az egész.

A diabéteszben Tóth Vera mellett, Szabó Zsófi és Tarján Zsófi is érintettek, akik az Egy Csepp Figyelem Alapítvány sajtóeseményén, őszintén beszéltek a betegségükről, illetve arról, hogy milyen utat jártak be, ameddig megfelelő kezeléshez jutottak. Az alapítvány létrehozott egy ingyenes kiadványt a „DIA útja” néven, ami arról szól, hogy egy 39 éves kétgyerekes anyuka, hogyan jut el a szakszerű ellátásig, és milyen válaszutak elé kerül, miután észreveszi, hogy magas a vércukra. A kiadvány felhívja a figyelmet arra, hogy időnként mindenki ellenőriztesse a vércukorszintjét, és forduljon elsősorban a háziorvosához, ha az érték eltér a normálistól.

Az időben felfedezett diabétesz jól kezelhető, sőt a szövődmények is elkerülhetőek a rendszeres odafigyeléssel!

További cikkek

Reklám

Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után

Rivalda

Lajcsi felesége súlyos milliókra perelheti a magyar államot

Virág Márton 2022.12.08.
„Kérjen bocsánatot a meghurcolt Galambos Boglárkától a hatóság.”

Fésűs Nelly tabutémákat döntöget: szülőszobai élményeiről beszélt

Polesz Anita 2022.12.07.
Fésűs Nelly és még két közismert édesanya kendőzetlen őszinteséggel, tabuk nélkül mesélnek a hétköznapjaikról és az életükről egy most megjelent könyvben, úgy, ahogy eddig m&e...

Kabát Peti karácsonykor is akcióban: Aki megteheti, annak kutya kötelessége segíteni

AC News 2022.12.06.
Az egykori válogatott sportoló rendszeresen jótékonykodik, ezúttal korábbi sporttársaival és zenészekkel fogott össze a nélkülöző családok megsegítéséért.

Huppsz

Gőzerővel készül képzőművészeti kiállítására Kozsó

Pataki József 2022.12.08.
Az énekes festményeit már bemutatták Párizsban, Hongkongban és Szingapúrban. 2023-ban pedig az egyik budapesti galériában is kiállításra kerülnek az alkotásai.

Komoly kijelentés: Szabó Ádám új párja az énekes mellett szeretne megöregedni

Marinov Zsuzsanna 2022.12.08.
Még nagyon friss az énekes és a modell kapcsolata, de úgy tűnik, szélsebesen haladnak előre. Legutóbbi posztja alapján Szabó Ádám új kedvese már a közös jövőt tervezgeti.

Mai cuki: Rúzsa Magdi ikrei így várták a Mikulást

Marinov Zsuzsanna 2022.12.08.
A fotó alapján, az énekesnő 10 hónapos ikrei, Keve, Lujza és Zalán nagyon izgatottnak tűntek.   
video4 - Kategoriak között
video2a - Kategóriák között
video3 - Kategoriak között

AC News

Rendőrökre támadt egy férfi:Nem megyek veletek, dögöljetek meg!

Polesz Anita 2022.12.08.
Elkóborolt kislánya buktatta le a körözés alatt álló férfit, aki bekattant a hatóság látványától.

Veszélyes perecet vontak ki a forgalomból

Polesz Anita 2022.12.08.
Idegen anyag, szövetdarab lehetséges jelenléte miatt kivonta a forgalomból a Genuss Plus Kids Mini Perecet.

Ismét tarolt Django, a NAV rutinos szolgálati kutyája - Videó

Polesz Anita 2022.12.08.
A NAV munkatársai több mint kétezerötszáz doboz, magyar adójegy nélküli cigarettát találtak Hegyeshalomnál. Segítségükre volt Django, a rutinos szolgálati kutya.

Sziréna

Durva fenyegetést kapott az egyik fővárosi tankerületi központ vezetőjének családja

Polesz Anita 2022.12.08.
Elmegyünk éjszaka a gyerekeidért és el fogjuk vágni a torkukat te mocskos rohadt büdös k…” „… anyádat is kibelezzük. Légy résen éjszaka.” – olvasta 2022. október 7-én ...

Megvan a végleges ítélet a várpalotai lezuhant körhinták ügyében

Polesz Anita 2022.12.08.
Felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte a várpalotai hintabaleset két vádlottját a Veszprémi Törvényszék csütörtökön.

Halálos balesetet okozott egy piros lámpánál zebrára lépő gyalogos - Videó

Polesz Anita 2022.12.07.
Egy 31 éves férfi a Blaha Lujza térnél lévő egyik zebránál, ittasan, a piros lámpa ellenére lépett le az úttestre. Egy motoros elütötte, aki a baleset miatt több mint egy évvel később az ...
video2a - Kategóriák között
video4 - Kategoriak között
video1a - Kategoriak között

Itthon

Hornung Ágnes: nyolcvan százalékkal emelkedett a bölcsődei férőhelyek száma

Pataki József 2022.12.08.
Európai összehasonlításban is kiemelkedő mértékben, nyolcvan százalékkal emelkedett Magyarországon a bölcsődei férőhelyek száma az elmúlt években - mondta a családokért felelős álla...

Halász János az ÁSZ-hoz fordult a baloldal külföldi finanszírozása ügyében

Pataki József 2022.12.08.
Halász János, a Fidesz frakcióvezető-helyettese közérdekű bejelentéssel fordult az Állami Számvevőszékhez (ÁSZ) a "baloldal külföldi finanszírozása" ügyében.

Bakondi: idén eddig 258 ezer határsértőt fogtak el

Pataki József 2022.12.08.
Idén eddig 258 ezer határsértőt fogtak el a magyar rendőrök, míg tavaly ugyanebben az időszakban ez a szám 113 ezer volt - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója csütörtök reggel az M1 aktuális c...

Világ

Az amerikai gyerekek körében drámaian nőtt a túlzott marihuána-fogyasztáshoz kötődő orvosi esetek száma

Pataki József 2022.12.08.
Radikálisan megugrott a marihuána okozta mérgezéses esetek száma a gyerekek körében az Egyesült Államokban, eközben csökkent a mértéktelen alkoholfogyasztás  az elmúlt két évtizedben -...

Putyin: a háború elhúzódhat, de nincs szükség további mozgósításra

Pataki József 2022.12.08.
Az ukrajnai "különleges hadművelet" elhúzódhat, de nincs szükség további mozgósításra Oroszországban - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a Civil Társadalom és Emberi Jogok Fejlesztése...

Fehér Ház: Ukrajna szuverén döntése, hogy a megkapott fegyvereket hol és mikor használja fel

Pataki József 2022.12.08.
Az Egyesült Államok soha nem bátorította Ukrajnát arra, hogy támadást intézzen orosz terület ellen, de a megkapott fegyverek felhasználásáról Ukrajna hoz döntést - jelentette ki a Fehér Há...
Video4a - Kategóriák között
video4 - Kategoriak között
video2a - Kategóriák között

Profil

Út a sikerig: Alkalmazottból lett Budapest legexkluzívabb klinikájának tulajdonosa

AC News 2022.12.03.
Közel 20 évvel ezelőtt még csak egy álmot dédelgetett a fiatal lány, ma már sikeres vállalkozó. Slamovits-Horváth Beáta bejárta a ranglétra minden lépcsőfokát, amerikai multiknál alapozta ...

Dr. Merkely Béla: Nem értik az emberek, miért kell egészségesen élni

Pataki József 2022.11.19.
A héten nyitották meg az ETELE Plázában a Body Worlds kiállítást, ahol feldarabolt emberi testeket, állatokat és a test más anatómiai struktúráit mutatják be plasztináció segíts&eac...

Pancsó Gergely: Gondoskodom róla, hogy póló ne maradjon szárazon

Pataki József 2022.11.05.
Az edző, már gyermekkora óta sportol minden egyes nap, így nem volt kérdés annak idején, hogy milyen irányba fog elmozdulni az élete. Azóta rengeteg versenyen mérettette meg magát, és sikert sikerre halmozott. &Eacu...

Amiről beszélnek

Johnny Depp még mindig küzd a kamuprofilokkal

Pataki József 2022.12.08.
Johnny Depp még nyáron tett közzé Facebook-oldalán egy bejegyzést, melyben felhívja a figyelmet arra, hogy sajnos sokan visszaélnek a nevével. Megosztotta a valós, saját közösségi média felületein...

A válófélben lévő Peller Mariann szerint kísértésre szükség van

Marinov Zsuzsanna 2022.12.08.
10 év házasság után válik Peller, aki a könyvbemutatóján fogalmazta meg gondolatait a házasságról és a szerelemről.  

Szorcsik Viki könnyek között árulta el elhunyt testvérének tett ígéretét

Marinov Zsuzsanna 2022.12.08.
Az egykori sorozatsztárt sorra érik a csapások. Nemrégiben agyvérzéssel szállították kórházba az édesanyját, az év elején pedig elveszítette imádott bátyját. Szorcsik ...
video3a - Kategóriák között
Video4a - Kategóriák között
video1a - Kategoriak között
Remiz uzlethaz - felugro