Újévi fogadalmak – Így készülnek sztárjaink a 2020-as évre

Soltész Mónika 2020.01.02. Rivalda

Újévi fogadalmak – Így készülnek sztárjaink a 2020-as évre

Gyakran teszünk fogadalmakat szilveszterkor, hajlamosak vagyunk gondolkodás nélkül ígéreteket tenni. Pár nappal később azonban általában meggondoljuk magunkat. Nem árt talán kicsit spórolni ezekkel a kijelentésekkel, megelőzve a csalódásokat. Az AcNews annak járt utána, hogy hazánk hírességei is így gondolják-e, ugyanis megkérdeztük tőlük hogyan, milyen tervekkel vágnak neki az új évnek.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Boros Lajos – „Szeretném a versenysúlyomat elérni”

„Most már magamnak is bevallottam, hogy a szívműtétem után csoda, hogy életben vagyok” – kezdte Boros Lajos. „De az akkori állapotom miatt még mai napig tíz kilogrammal kevesebbet mutat a mérleg, szeretném a versenysúlyomat elérni, ami 80 kg. A másik pedig, hogy sajnos az állóképességem sem a régi, az a másik fogadalmam, hogy az is újra a régi legyen. De ezekért most mindent meg is teszek, amiben a feleségem, Vali nagyon jó partner. Jókat főz, és állandóan noszogat, hogy gyerünk, csináld Lajos! Ez azért is fontos, mert jövő hét szombaton lesz egy önálló estem, Öt hét nemlét címmel, ami egy vidám kalandozás lesz a kómán innen és túl, nagyon izgulok!”

 

Balázs Andrea - „Sikerült idén több időt tölteni a családommal”

„Szeretem az újévi fogadalmakat, mert szerintem bizonyos szempontból előre mozdítja az embert, ha máshogy nem is, de gondolati szinten mindenképpen. Fontos egy-egy dolgot először megfogalmazni. 2019-ben például úgy döntöttem, hogy több időt töltök a családommal, és így utólag büszkén jelenthetem ki, hogy sikerült. Ügyesen csoportosítottam a munkáimat, az eddigiekhez képest többet voltam velük, ami nagyon fontos. De a káros szenvedélyek is ilyenek, már az is jó, ha egyáltalán elgondolkodik rajta az ember, hogy változtatni kellene. Kiemelném, hogy sosem teszek úgy fogadalmat, hogy megszabom ennek a határidejét. Mindig úgy szoktam fogalmazni, hogy a következő évben szeretném megvalósítani. Saját magunknak okozunk stresszt ezzel. A dohányzást is így hagytam abba, elmondtam, hogy bár szeretem, de be akarom fejezni. Egyik pillanatról a másikra mondtam le róla, pontosan azért, mert nem noszogatott senki, magamnak mondtam azt, hogy elég, és ez nem fog engem bekorlátozni. Dönteni kell, aztán ennek a megvalósítása már csak rajtunk múlik.”

 

Zalatnay Cini - „Nem pont újévkor teszek fogadalmakat!”

„Én, ha valamit megfogadok, az teljesen mindegy, az év melyik szakaszában, télen, nyáron, tavasszal vagy ősszel történik. Nem pont az újév kezdetén történik, sosem kapcsolódott ehhez. Amit az év első napján szeretek, azt a többi napokon is kívánom magamnak, és természetesen a hozzám közel állóknak is: szeretet, egészséget, békés és jólétet mindenkinek!”

 

Peller Mariann – „Mindenért hálás vagyok”

„Különös, sűrű, sok belső- és valós, fizikai munkával, komoly tanulságokkal és fejlődési lehetőségekkel teli évet zárunk. Ha belegondolok, ilyen volt az egész évtized is. Mintha egy expressz sors-vonaton ültem volna. Mindenért hálás vagyok, és hálát is adtam tegnap este, még éjfél előtt. Most jön az erőgyűjtés időszaka, hogy aztán kirobbanhassanak az eddig visszafogott-hátráltatott energiák, amelyek számomra 2020-at jellemzik. Soha nem állt még előttem ilyen sűrű január-február-március, mint most. De nagyon jól van ez így, hiszem, hogy készen állok rá” – írta a műsorvezető Facebook-oldalán.

 

Gajdos Attila - „Korlátot hoz az életembe, ha megfogadtam valamit”

„Nem szeretek újévi fogadalmat kötni. Mégpedig azért, mert azok nagyon gusba kötik embert, és az rossz érzéssel tölti el, hogy harcol önmagában. Szeretem mindig a pillanatnak szentelni az életemet, ahogy éppen érzek, úgy is cselekszem, hiszen nem tudhatom, hogy később miképp fog alakulni a belső világom, ez pedig egy korlátot hoz az életembe, ha megfogadtam valamit.”

 

Dopeman - „Ez így eljelentéktelenedik”

„Nem tulajdonítok túl sok jelentőséget az újévi fogadalmaknak. Egy pontként ragaszkodnak hozzá az emberek, hogy ez egy új kezdet, de igazából ezt csinálják hetente, kétnaponta, naponta, óránként, percenként, csak azt hiszik, hogy ha az újévhez kötik, akkor sokkal többet jelent. Pedig ez így eljelentéktelenedik. Számomra az újévnek sincs jelentősége, ezek idők, időpontok csak, amihez nagyon tudunk ragaszkodni, viszont az életet illetően semmilyen hatással nincs ránk, csak annyi, hogy maximum tudjuk, a mi relatív időnk múlik. Sokszor arra sem emlékszünk, hogy előző nap mit csináltunk.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT