Újra bombaformában a második baba után is - Voksán Virág elárulta, neki hogy sikerült

Soltész Mónika 2020.07.10. Rivalda

Újra bombaformában a második baba után is - Voksán Virág elárulta, neki hogy sikerült

Voksán Virág alig három hónappal ezelőtt hozta világra második gyermekét, azonban külső szemmel már nyoma sincs a várandósságának. Persze ezért sokat tett, hiszen odafigyelt az étkezésére, sőt már három hete – igaz még csak óvatosan – a sportot is beiktatta a mindennapjaiba. Mint mondja, mégis megviselte a testét, hogy mindössze hat hónap telt el a két terhessége között, ezért nem tudott regenerálódni, jelenleg azon dolgozik, hogy minden újra a régi legyen. A csinos DJ hamarosan, igaz még csak pár fellépés erejéig, visszatér a színpadra is.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

 

Voksán Virág március végén, szinte a koronavírus-járvány miatt kihirdetett korlátozások elején hozta világra második gyermekét. Az enyhítések után is igyekszik óvatos lenni, hogy mindentől megóvja családját.

„Két gyermekes szülőként nem ismeretlen számomra a bezártság, de mégis nehezen viseltem a karantént. Bár hiába enyhítettek a korlátozásokon, mi a párommal úgy döntöttünk, idén nem megyünk sehova nyaralni. Kevés időt tudunk együtt, kettesben tölteni, de már túl vagyunk a Vivike születése utáni első randinkon is, azóta pedig már megismételtük. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy anyukám ilyenkor a segítségemre tud lenni, így nem kell aggódnom arra az időre sem a gyermekeimért” – mesélte lapunknak a csinos anyuka, aki pár hét alatt visszanyerte tökéletes formáját.

„Igyekszem újra magammal is foglalkozni. Egy ultrahangos, rádiófrekvenciás, vákumos kezelésre járok, amivel a bőrömet igyekszünk helyrehozni, ott nagyon jól ki tudok kapcsolódni. Nem súlyproblémáim vannak, mert így 3,5 fél hónappal a szülés után alig pár kiló maradt csak rajtam. Két év alatt születettek meg a gyerekeim, csupán hat hónap volt a két terhességem között. A második babánál nagyon megtartotta a szervezetem a méreganyagokat. Nem volt ideje a testemnek teljesen regenerálódni, közben még a hormonháztartásom is megváltozott. Sajnos a nyirokkeringésem lelassult, ennek következtében pedig narancsbőr alakult ki. Ennek az eltüntetésén dolgozunk most, ezt igyekszem orvosolni, sőt már a hetven százalékát sikerült eltüntetnünk. Nagyon örülök, mert ezt a párom is észrevette és megjegyezte” – árulta el Virág, aki sok mindent megtett azért, hogy újra formába jöjjön.

„Egyelőre nem kezdek újra edzőteremben edzeni, hiszen Beni és Vivi mellett erre még rendszeresen nem lenne időm, de nagyon odafigyelek az étkezésemre. Azonban itthon már heti két alkalommal, 40-40 perceket szobabiciklizem, plusz van otthon egy fekvő infraszaunám, amit gyakran használok, mert egyrészt kalóriát is éget, másrészt jó hatással van a nyirokkeringésre. Az eredmény ezeknek az összességéből jön” – mondta a DJ, aki arról is mesélt lapunknak, mikor látható újra színpadon.

„Benivel a második trimeszter végéig dolgoztam, ahogy megszületett, közel fél év után hétvégénként már újra jártam fellépni. És ez a kislányom esetében sem volt másképp, így olyan sok idő nem maradt ki, kisebb-nagyobb szünetek voltak. Most nyárra már sok lekötésem volt, és már nagyon vártam is, azonban sajnos a kedvenc fesztiváljaim a koronavírus miatt elmaradnak. Augusztusra vannak már lekötött fellépéseim, remélem, ott újra találkozhatok a közönséggel.”

 

 

 

 

 

 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT