Újra fel akarták fedezni a népszerű magyar színésznőt

Soltész Mónika 2019.03.07. Rivalda

Újra fel akarták fedezni a népszerű magyar színésznőt

Újra fel akarták fedezni a népszerű magyar színésznőt, Létay Dórát. A szürreális történetet maga az ismert színésznő osztotta meg közösségi oldalán. Az AcNews ezzel kapcsolatban kereste meg Dórát, aki röviden és velősen kommentálta a megdöbbentő esetet.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Castingra hívták a népszerű magyar színésznőt, Létay Dórát. Hasonló történetek inkább zenészekkel szoktak előfordulni, mint ahogyan nem is olyan régen, az EDDA rockgitárosát találták meg az egyik tehetségkutató munkatársai. Alapi Istvánra is a Facebookon találtak rá, aki ezután felháborodásának adott hangot.

Létay Dóra is egy ilyen furcsa megkeresést kapott, ő azonban követőire és ismerőseire bízta, hogy véleményezzék a párbeszédet, amit teljes egészében megosztott a közösségi oldalán.

„- Szia, castingerként dolgozom, és szimpi a fb-profilod. Volna kedved bejönni egy próbafelvételre?

- Szia Szandi, megkérdezhetem, hogy találtatok rám?

- Szimpatikus vagy és látunk benned potenciált.

- Potenciált?

- Az sem baj, ha nincs színészi előképzettséged. Nem várjuk el.

- És ha van?

- Nem baj.

- Ezt hogy érted?

- Hát, néha az amatőrök kevesek a bonyolultabb szálakra.

- És akkor hívtok színészeket?

- Ja.

- Megkérdezhetem, hogy kiket?

- Erről sajnos nem adhatok információt.

- Miért? Kivágtátok őket a műsorból?

(nem jött több üzenet)” – áll a színésznő posztjában a párbeszéd.

A kommentekben sok példát felsoroltak színészkollégák is, kivel, milyen megdöbbentő eset történt. Dóra ott még hozzáfűzte egyértelmű véleményét: „Csepp a tengerben” és „Egyáltalán nem vicces” – írta válaszul néhány megjegyzésre. Lapunk felhívta a színésznőt, aki röviden reagált megkeresésünkre. Mit is lehet mondani egy ilyen kellemetlen párbeszéd után?

„Ez a poszt önmagáért beszél. Ennél többet nem szeretnék hozzáfűzni, vagy különösebben taglalni. Egy általános jelenségről van szó, nem csak engem, hanem boldog boldogtalant megkeresnek ilyen üzenetekkel. Annyit szerettem volna mondani, amennyit a Facebook-ra kiírtam” – mondta Létay Dóra.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)