Újra zaklatják Sáfrány Emesét - Párja is aggódik a légtornászért

AC News 2019.03.12. Rivalda

Újra zaklatják Sáfrány Emesét - Párja is aggódik a légtornászért

Nemrég a Facebookját törték fel, éltek vissza a nevével és privát képeivel, most újabb támadásoknak van kitéve Sáfrány Emese. Mint mondja, sajnos már megszokta a kéretlen hódolókat és zaklatókat az évek során. Nincs fegyver ellenük, ő próbál nem venni tudomást róluk, szerelme viszont aggódik kedveséért.

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Épphogy kiheverte, hogy néhány napja egy vadidegen tört be a magánéletébe, olvasta el a magánlevelezéseit, találta meg a barátjának küldött privát képét, újabb ismeretlen keseríti meg Sáfrány Emese napjait. Ezúttal a sportoló telefonszáma került illetéktelen kézbe. Valaki naponta többször hívogatja tiltott számról, van, hogy percenként.
"Sajnos már hozzászoktam a zaklatásokhoz, hiszen nem ez volt az első. Ez a Facebook-os történet eléggé megviselt, de próbálom magam összeszedni, már jobban vagyok. Ilyenkor a párom is aggódik értem, de mellettem kezd ő is beleszokni, hogy ez az élet sajnos néha ezekkel is együtt jár" - magyarázta az AcNewsnak Mesi. Mint mondja, nehéz a zaklatókkal szemben felvenni a kesztyűt, ő azt a taktikát választotta, hogy nem vesz tudomást róluk.
"Sokan írogatnak, én ilyenkor tiltom őket, nem is válaszolok, és csak remélem, hogy nem bukkan fel újra. Ezek általában a közösségi oldalamon keresztül jönnek, szemtől szemben nem. Személyesen sokkal jobb a tapasztalatom, az emberek kedvesen érdeklődnek, és el lehet beszélgetni velük" - árulta el lapunknak.
Előfordulnak azonban veszélyes esetek is. Nemrég Pásztor Anna zaklatója végzett magával a börtönben, miután bíróság előtt kellett felelnie tettéért. A férfi ugyanis késsel jelent meg az Anna and the Barbies egyik budapesti koncertjén. Emese, amikor feltörték a Facebook-oldalát, ő is nagyon megijedt.
"Rettentő kellemetlen, de olyan privát képemet továbbította másoknak, amiket kizárólag a páromnak küldtem el. Négy-öt ismert embernek is írt üzenetet, akik jeleztek nekem. Velük megosztottam, mi történt. Nagyon megviselt. Kiszolgáltatott helyzet és kellemetlen azok előtt, akik üzenetet kaptak a nevemben, s akikhez eljutottak olyan fotóim, amiket nem szerettem volna. Eléggé megijedtem, de szerencsére sikerült az ismeretlent kizárni a fiókom kezeléséből" - mesélte.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)