Vágó István: Puzsér egy senkiházi!

AC News 2016.12.29. Rivalda

Vágó István: Puzsér egy senkiházi!

Újabb legendás tévés személyiségbe kötött bele a „nagy megmondóember.” Ezúttal Vágó Istvánt gyalázta Puzsér Róbert egyik műsorában, szerinte ugyanis a kvízmester egy nagy médiahazugság. Persze több sem kellett Vágó Istvánnak, ő is megmondta a magáét a kritikusnak.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Az egész ott kezdődött, hogy Puzsér Róbert a HírTV-n futó műsorában kifejtette, hogy szerinte Vágó István nem is olyan okos, mint mutatja magát, sőt annak idején a Legyen ön is milliomos! című vetélkedőben előre tudták a kérdéseket és a válaszokat is, noha a műsorvezető több adásban is bizonygatta, hogy erről szó sincs. Persze az aljas vádaskodásra maga a kvízmester is felkapta a fejét, és kifejtette a véleményét egy hosszas posztban:

Persze itt nem ért véget az egész hacacáré, Puzsér az egész balhét azzal fejelte meg, hogy azt állította: Vágó kezdte az egészet és személyes támadást indítottak ellene. Sőt! Még egy párbajra is kihívta haragosát.

Amire rögtön érkezett is a válasz:

Időközben egyébként felhívtuk Vágó Istvánt, hogy megkérdezzük bevállalja-e a párbajt, de ő ezt a csodálatos lehetőséget tisztelettel elutasította, ugyanis nem szeretne egy levegőt szívni a „senkiházival”.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT