Vágó Istvánnál betelt a pohár – „Te rohadék!”

AC News 2017.03.22. Rivalda

Vágó Istvánnál betelt a pohár – „Te rohadék!”

Mindenki kedvenc kvíz mesterénél - Vágó Istvánnál elszakadt a cérna. A tévésnek a közösségi oldalán szólt be indokolatlanul egy hölgy, aki felháborodott Vágó politikusi kinevezésén. A Legyen ön is milliomos egykori házigazdája viszont nem tűrte a hangnemet: a tőle megszokott modortól eltérően, ő is durván visszavágott a sértegetőnek.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Nemrégiben Vágó Istvánt, a Demokratikus Koalíció (DK) XII. kerületi szervezetének választása alapján a DK országos elnökségi tagjává választották meg. Elmondása alapján amióta a tévés szereplését részint politikusi karrierje váltotta fel, előfordult már több alkalommal is, hogy a virtuális demokrácián felbuzdulva több ember is kinyilvánította nemtetszését az irányába.

 Most viszont a véleményét firtató hölgy túllőtt a célon, ahol a posztjában alpári módon „lerohadékozta” a népszerű tévést, akit láthatóan sikerült kihoznia a béketűréséből.

Vágó az AcNews-nak elárulta, a kialakult konfliktusnak nincsen semmilyen előzménye, sőt nem is ismeri a sértegető hölgyet.

 

 

„Nem ismerjük egymást a hölggyel” –kezdte lapunknak a műsorvezető. „Nagy valószínűséggel én ezt a beszólást a DK elnökségi tagság miatt kaptam, de természetesen volt már máskor is erre alkalom, hogy hasonló megjegyzéseket intéztek hozzám” –mondta Vágó, aki eddig igyekezett kulturáltan válaszolni az őt ért sértő megjegyzésekre, de most ő sem állt jót magáért, és keményen visszaszólt a hölgynek.

„Eddig mindig nyugodtan és kulturáltan válaszoltam a kommentezőknek. De most nem. Most megengedtem magamnak ugyanazt a stílust, amiben ő írt” –nyilatkozta lapunknak a kvízmester, akinek a posztja után teljes kommentháború tört ki a rajongók között.

 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT