Vajna Tímea így emlékezett meg Andy Vajnáról - „Lelkileg erre nem tud felkészülni az ember”

Soltész Mónika 2019.11.04. Rivalda

Vajna Tímea így emlékezett meg Andy Vajnáról - „Lelkileg erre nem tud felkészülni az ember”

Lelkileg nagyon nehéz időszakot él meg Vajna Tímea. A Halottak napja idén más volt számára, mind ez idáig, hiszen most a januárban elhunyt férjére is emlékezett. Az AcNewsnak elárulta, ugyan a fájdalma enyhült, de különösen nehéz számára a közeledő karácsonyi ünnep is, amit először tölt férje nélkül.
 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Vajna Tímea számára mostantól teljesen más értelmet nyert a Halottak napja, hiszen tíz hónappal ezelőtt veszítette el váratlanul imádott férjét. Lapunknak az özvegy elárulta, hogyan készült a Mindenszentekre.

„Lelkileg erre nem tud felkészülni az ember. De Andyt ismerve állíthatom, nem akarná, hogy szomorkodjak. Rendeltem egy hatalmas koszorút 100 db fehér virágból és a gyönyörű síremlék alapjai is elkészültek a fekvő oroszlánnal, amit Pap Lajos kőszobrász készített. Október 31. és november másodika között minden nap kimentem a temetőbe, hogy a gyertyák folyamatosan égjenek” – mondta Vajna Tímea, aki meghitten emlékezett meg férjéről.

„Hallgattam Andy kedvenc zenéit és csak rá gondoltam, visszaidéztem magamban az együtt töltött napokat és éveket” – fűzte hozzá az özvegy.

Azt mondják, hogy az idő begyógyítja a sebeket. Közeledik Andy Vajna egy éves évfordulója is. Tímea lapunknak elárulta, az ő esetében igaz-e ez a mondás.

„A fájdalmam egy kicsit enyhült, de még mindig olyan mintha ma történt volna, fel se fogom, hogy eltelt egy év. Idén lesz az első karácsony Andy nélkül, ami fontos volt mindkettőnk számára. Mindig finomakat főztünk együtt, szépen fel volt díszítve a ház... Meghitten töltöttük. Most egyedül leszek kint Amerikában, könyvet olvasok vagy tévét nézek” – mondta őszintén Tímea, aki az elmúlt közel egy év alatt állataiból, családjából és a barátaiból tud energiát meríteni.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT