Varga Viktor: Sokrétű vagyok, multidimenzióban élek

Soltész Mónika 2020.03.06. Rivalda

Varga Viktor: Sokrétű vagyok, multidimenzióban élek

Fotó: Facebook

Varga Viktor igazán kemény időszakát éli. Rendkívül elfoglalt, mert mindamellett, hogy zenél, és színészként is komoly felkéréseket kap, hamarosan tanárként is bemutatkozik, sőt nagy álma válik valóra azzal, hogy néhány héten belül pilóta jogosítványát is a kezében tarthatja. A magánéletére jelenleg nincs ideje, de ezt egy cseppet sem bánja, hiszen csak azzal foglalkozik, ami a szívéhez közel áll.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Jövő héten kerül bemutatásra a Nemzeti Lovas Színházban a Jézus Krisztus szupersztár, ahol Varga Viktor Jézust alakítja. Az énekes gőzerővel készül az előadásra, a pihenésre szinte nem is jut ideje.

„Életem egyik legnagyobb megtiszteltetése, hiszen ezt a szerepet nem sokan kapják meg. Elénekelni sem könnyű, hiszen óriási hangterjedelem szükséges hozzá. Nagyjából egy hónapja tanulom szinte éjjel-nappal, jövő héten pedig már láthatja a közönség is. A tanulás közben a saját ruháimat is készítem a szerepeimhez. Ezáltal még jobban belerakom magam a feladatba. Nem lehet véletlen, hogy pont 33 éves koromra feszítenek keresztre – kezdi lapunknak mosolyogva Viktor, akinek rendkívül sűrűre sikeredett az elmúlt időszak, sőt a következő hónapok sem telnek másképp, hiszen egy újabb komoly megbízást kapott. – Megkeresett egy iskola, ami szintén megtisztelő számomra. Örülök, hogy összeállíthattam saját magamat, a gondolataimat, az élettapasztalataimat, a kedvenceimnek az egyéniségéből fakadó ötleteit és előrejutását egy tananyagba. Egyéniségfejlesztést és tudatos médiahasználatot fogok tanítani. Napokig írtam ezt a könyvet, nem volt könnyű, mert össze kellett raknom a fejemben. Gyakorlatilag nem alszom, egyszerűen nincs időm rá. Már csak nagyjából két hónap, amit át kell vészelnem, utána előadások és koncertek lesznek.”

Viktor mindemellett nemrégiben a repülés szerelmese lett.

„Április 8-án vizsgázom repülésből, de nem kizárt, hogy el kell halasztanom, egyszerűen lehetetlen lesz mindent egyszerre megcsinálnom. Régen a nagyapám pilóta volt, ennek hatására kezdtem gyűjteni a pilótaruhákat és a fellépésekre is abba jártam. Hajdúszoboszlón megismertem Sanyi barátomat, aki pilóta és elvitt egy körre, ettől fogva soha többé nem akartam kiszállni a gépből. Az volt a szerencsém, hogy oktatónak tanult pont, így ő segít ennek elsajátításában. Ha túl leszek a vizsgán, hivatalosan is vezethetek repülőt, amit alig várok. Nyáron már a saját repcsimmel fogok menni koncertet adni. Egyszerűen nem bírok megállni, szükségem van a folyamatos változásra – mesélte, majd azt is elismerte, ezzel nem csak pozitív, hanem néhány rossz dolog is jár. – Egyelőre párkapcsolatban egyáltalán nem tudok gondolkodni. Igaz, most nem is nagyon hiányzik. Nincs időm és nincs életem a sok elfoglaltságom mellett. Mégis azt gondolom, az életem egyik legszebb időszakát élem, hiszen azt csinálhatom, amit szeretek, ami a szívemhez közel áll. Sokrétű vagyok, multidimenzióban élek, nem feltétlenül én határozom meg, hogy mikor melyik énem lépjen előtérbe. Épp az énekes, a színész, a tanár vagy a pilóta, illetve még nem tudni, mi jön. Természetesen a biztos pont az éneklés, a zeneszerzés, hiszen ebből élek. Más kereseti forrásom alig van, de nem is szeretnék, elégedett vagyok, nem vagyok nagyravágyó. Szeretem arra költeni a pénzem, ami én vagyok, a művészetemre, esetleg nyaralásra.”

És ha még ez sem lenne elég, a művész rengeteg teendője mellett egy olyan fába vágta a fejszéjét, ami akkor is embert próbáló lenne, ha csak arra kéne koncentrálnia.

„A Római parton lakom, de Budakalászra szeretnék kiköltözni, ott akarok felépíteni egy ökoházat a barátaim segítségével. Teljesen öko és önellátó otthont szeretnék. Ennek a szervezése is két hónappal ezelőtt elkezdődött, de nem könnyű. De ez is, mint minden más, idővel meg lesz. 2020 kemény év lesz számomra, de jövőre minden sínen lesz – árulta el Viktor, akinek a felkérései is azt igazolják, hogy művészemberként tekintenek rá. – Huszonnégy órában a művészettel foglalkozom, végtelen vagyok. Egyetlen egy titkom van, az, hogy összekapcsolódtam a világgal, a végtelenséggel. Nem úgy kell ezt érteni, hogy tévét nézek és az embereket hallgatom, hanem egyszerűen az egész egységtudattal, természettel. Átfolyik rajtam ez a világ, nekem semmit nem kell tennem, csak egy báb vagyok az egészben, egy eszköz, amin keresztül megy. Ha ezzel a gondolattal élek, akkor teljesen nyílt minden számomra, mindkét irányba.”

Viktor életében pedig a mai nap azért is különös, mert ma debütált szocio paródiájának klipje, melynek rendezője és szövegírója egyaránt.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT