Vastag Csaba: Többet járok dokihoz, mint haza!

AC News 2018.12.06. Rivalda

Vastag Csaba: Többet járok dokihoz, mint haza!

A Csak show és más semmi múlt heti adása előtt sérült meg az énekes. Orvosa pihenésre intette, de Vastag Csaba nem áll meg, kínzó fájdalmakkal kísérve csinálta végig a legutóbbi adást és már a következő produkcióra készül Tatár Csillával. Ezúttal Németh Gábor bűvész lélegzetelállító mutatványában több méter magasan fellógatva kell kiszabadulnia.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

"A hátam még nem jött rendbe, de amíg nem tudom pihentetni, nem is fog javulni. Nagy igénybevételnek van kitéve, rengeteget próbálunk hétről hétre a kötelezőeken kívül is, mert szeretnénk, ha minél jobban sikerülnének az adott heti produkciók" - nyilatkozta az AcNewsnak Vastag Csaba. Éppen Eke Angélával készült a marionett bábus előadásra, amikor a háta megreccsent, úgynevezett funkcionális blokk alakult ki a csigolyáinál, ami azt jelenti, hogy az egyik a másikhoz képest elcsavarodott. Az izomzat bekeményedett, ami komoly fájdalmakkal és hosszú hetekig tartó felépüléssel jár.

"Az orvos azt mondta, hogy ez csak a jéghegy csúcsa, hetek óta terhelem a hátam és most fáradt el. Jelenleg többet járok dokihoz, mint haza, kétnaponta megyek kezelésre" - mondta, majd hozzátette, hátproblémája nem veszi el a kedvét a versenytől.

"Pont azt beszéltük a többiekkel, hogy sajnáljuk, hogy a végéhez közeledünk. A csapat nagyon jól összerázódott, sokan sokféle műfajban kipróbáltuk már magunkat és az egész egyre olajozottabban megy. Igaz, hogy egyszer meghúzódott a kezem, a kaszkadőrös verekedés után óriási pukli volt a fejemen, most a hátam ment tropára, de mindezzel együtt szeretem ezt a műsort és semmit nem bánok" - fűzte hozzá Csaba, aki bár hozzá van szokva a versenyhelyzetekhez, még őt is alaposan meglepte az embert próbáló műsor.

"Évekig versenyeztem különböző sportágakban, és egy dalt sem egyik pillanatról a másikra tanul meg az ember. Így világ életemben tisztába voltam azzal, hogy a jó eredményekért keményen meg kell dolgozni. Ez a műsor azonban meglepett, úgy gondoltam, egy kicsit kevésbé lesz megterhelő, de a produkciók kimondottan teljesítményorientáltak és én magam is az vagyok. Ezért nem marad más, mint vér és verejték" - mondta a zenész, aki a műsor után sem áll le, klipet forgat, rengeteg fellépés vár rá az év végén és a december 22-ei nagy koncertjére is gőzerővel készül.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)