Veszélybe került a Feleségek luxuskivitelben új évada?

Pataki József 2020.03.19. Rivalda

Veszélybe került a Feleségek luxuskivitelben új évada?

A világjárvány még a forgatásokra is kihatással van, így kíváncsiak voltunk, hogy mi lesz a sorsa a nagysikerű Feleségek luxuskivitelben 3. évadának. Mint kiderült, szerencsére a sorozat nagy részét, még a korlátozások előtt felvették, de az utolsó etapban már nehezebb volt a munka.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Kétségkívül az egyik legsikeresebb hazai reality-stílusú sorozat, a VIASAT3 műsorán látható Feleségek luxuskivitelben első két évada volt. Éppen ezért örült meg mindenki, amikor kiderült, hogy elkezdték forgatni a legújabb részeket a régi szereplőkkel, akikhez néhány újonc is csatlakozott. Felmerült viszont a kérdés, hogy a mostani helyzet mennyire befolyásolta a forgatásokat. Mint megtudtuk, az évad nagy részét már sikerült felvenni, de az utolsó etapokra már rányomta a bélyeget a kialakult helyzet.

„Az utolsó napokban már csökkent a stáb létszáma, rendezvényeken sem forgattunk, és kevesebb helyszínre mentünk” – számolt be Polgár Tünde, aki jelenleg most azért küzd, hogy minél több elektronikus eszközt el tudjon juttatni férjével a rászoruló gyermekeknek, a digitális távoktatás miatt.

Köllő Babett mindeközben pedig le is betegedett, ezért a forgatásokra sem tudott elmenni.

„Most lábaltam ki egy betegségből. (Nyugi nem koronavírus) Emiatt viszont ki kellett hagynom pár jelenetet. Hallottam a lányoktól, hogy kicsit nehezebb volt felvenni a részeket. Jó ideje már itthon vagyok, és egyre nehezebben bírom. Szerencsére 10 percre van tőlünk egy kirándulóhely, így most oda fogunk járni, de remélem minél előbb véget ér ez az egész” – mondta lapunknak Babett, akinek nézeteit Yvonne Dederick is osztja.

„A Feleségek luxuskivitelben alapvetően egy szórakoztató, megbotránkozató műsor. A világ viszont most nincs éppen vicces kedvében. Éppen ezért remélem, hogy érzékenyen fog reagálni az új évad a történtekre. Szerintem ízlésesen fogják megoldani. Én is várom már, hogy véget érjen az otthonlevés. A lányomat, Catherine-t se engedtem vissza most Amerikába, amíg tart a járvány. Szeretem közel tudni magamhoz, és most előadóként amúgy sem tudna dolgozni.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT