Vidáman kezeli kirúgását Muri Enikő

AC News 2017.04.03. Rivalda

Vidáman kezeli kirúgását Muri Enikő

Muri Enikő, aki számos darabban szerepelt az Operett Színházban, és hamarosan a Notre Dame-i toronyőr szépséges Esmeraldájának bőrébe bújt volna a színpadon, olyannyira kihúzta a gyufát a színház vezetőségénél, hogy azonnali hatállyal megváltak tőle. Az AcNews-nak sikerült elérnie a színész-énekesnőt…

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

És hogy mit vétett Enikő, amiért menesztették? Elvállalta a szereplést a TV2 új reality-jében, az Ázsia Expresszben. Tette ezt annak ellenére, hogy a főigazgató Lőrinczy György határozottan kérte, mondjon le a valóságshow-ban való részvételről és ne hagyja cserben a színházat. A hírek szerint ugyanis Enikő legalább nyolc előadást hagyott volna ki a TV2 miatt, és ezt a színház vezetősége már nem tudta és akarta tolerálni. Mint azt a Blikknek elmondta a főigazgató: számos színészüket megkereste a csatorna hasonló ajánlattal, ám Enikőn kívül mindenki visszautasította a felkérést. Lőrinczy keserűen kommentálta a lapnak az ügyet.

„Igen, a hír igaz, valóban megváltunk Muri Enikőtől. Nagyon sajnálom, hogy meg kellett hoznunk ezt a döntést, de nem engedhettük meg, hogy egyes művészek egyenlőbbek legyenek” – árulta el a Blikknek Lőrinczy.

„Több művészünket is megkereste ez a tévés produkció, ők részben azonnal nemet mondtak, hiszen vannak kiírt előadásaik abban az időszakban, másik részük megkeresett minket. Minden esetben jeleztük, hogy nem tudunk lehetőséget adni arra, hogy egy-egy színészünk ne legyen jelen, ezt megtettük Enikő felé is. Előre közöltük vele, hogy amennyiben mégis igent mond erre a műsorra, akkor nem kell többet előadásra jönnie, erről írásban is tájékoztattuk a héten” – mondta a lapnak a főigazgató, aki azt is hozzátette, megérti, hogy Enikő „máshol szocializálódott”, szomorúak az Operettben a helyzet miatt, de egyelőre nem szeretnék az énekesnőt foglalkoztatni.

Muri Enikőt telefonon értük el, és meglepetésünkre egyáltalán nem volt rosszkedve, sőt. Kedvesen mondta el, hogy épp egy tévéfelvételre siet, és azt is hozzátette, szeretne egy kis időt, míg kommentálja döntését.

„Most sajnos nem alkalmas az idő beszélgetésre” – mondta kedvesen Enikő.

„Épp tévéfelvételre sietek, de ha az Operett miatt hív, akkor azt kell mondanom, egyelőre nem nyilatkozom” – magyarázta Enikő udvariasan; hangja pedig cseppet sem tűnt szomorúnak.

Kérdésünkre, hogy mikor érzi úgy: készen áll a nyilatkozatra, Enikő gondolkodott egy csöppet, majd azt kérte, hogy jövő héten hívjuk vissza.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT