Visszajött a halálból a P. Mobil frontembere – „Öt műtéten és 16 kemoterápián estem át!”

2017.05.17. Rivalda

Visszajött a halálból a P. Mobil frontembere – „Öt műtéten és 16 kemoterápián estem át!”

A legendás zenész – Schuster Lóránt újabb esélyt kapott az életre. A P. Mobil frontemberének 5 műtét, és 16 kemoterápia után sikerült legyőznie a végzetes betegséget, és most úgy néz ki, rendben van az egészsége. Az AcNews-nak adott interjújában elárulta, hogy a betegsége alatt sem tétlenkedett, hanem a kórházi ágyhoz kötve is koncerteket szervezett a zenekarnak. A gyógyulás mellett viszont még valami okot ad az örömre: 39 év után újra együtt zenélhet a régi rocklegendákkal…

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

A nyár folyamán a Várkert Bazár egykori Ifiparkjában visszamegyünk az időbe. Harminc év elteltével a hazai rock nagyjai hamarosan felelevenítik a kultikus szórakozóhely egykori hangulatát, a helyet, ami 1961 és 1984 között a magyar rock legfontosabb fellegvárául szolgált…

„Sok öregember összejött ma, akik most újra itt fognak játszani a régi helyszínen. Hihetetlen érzés, hogy az Ádi is él, és én is élek, de hozzá kell tenni, hogy jó néhányan már nem lehetnek itt, ők már az égi zenekarban vannak” – kezdte lapunknak a P. Mobil vezetője, aki elárulta: hosszú ideig daganatos betegséggel küzdött. 

„Most voltam egy szokásos vizsgálaton, ahol mindent megnéznek az emberben. Jelenleg úgy néz ki, hogy minden rendben van. Tehát fél évenként kapok jogosítványt az életre, és mindig reménykedem, hogy a következő vizsgálatoknál sem találnak majd semmit. Mert az elmúlt 3 év az nagyon kemény volt… Öt műtéten és 16 kemoterápián estem át. A hajam kihullott, és nagyon sok embert láttam meghalni, amikor ott vergődtem én is. Kétszer majdnem én is elmentem, sőt az orvos is azt mondta, hogy Lórikám, százból egy, aki kijön ebből” – emlékezett vissza élete legnehezebb időszakára a zenész.

„De az a lényeg, hogy a zenekar működik, és sikerült fenntartani, a betegségem alatt is. Én a kórházban írtam a Farkasok völgye CD szövegeit, és közel 130 koncertet szerveztem a bandának. Bevittem az irodát, és ott lapátoltam egész nap. A nővérek is mondták néha, hogy hagyjam abba a szervezést, mert adnák az injekciót” – mesélte nevetve az AcNews-nak Schuster Lóránt.

A Piramis ikonikus zenésze, Révész Sándor is üzent a közönségnek, amiben minden rajongót hívogat a rocktörténeti eseményre, ahol a zenekar mellett, a Beatrice, a Skorpió, a Karthago, és természetesen a P.Mobil és a Mini is színpadra áll majd.

„Nagy öröm, hogy ebben festői környezetben Janóval és a fiatal társainkkal játszhatunk, június 15-én, ahol négy fiatal zenésztárssal, és mi a Závadi Janóval, mint két őskövület lépünk színpadra. Szeretettel hívunk és várunk minden zenebarátot, aki érdeklődik a Piramis dolgai iránt…” – nyilatkozta az eseményen a legendás énekes.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT