Vitray visszaszólt Gundelnek

2017.05.26. Rivalda

Vitray visszaszólt Gundelnek

Gundel Takács Gábor hosszú évekig őrizte a titkot, nevezetesen, hogy egykoron miért hagyta ott a köztévét. Most kiderült, vérig sértette őt a főnöke, Vitray Tamás, amit azóta sem tudtak megbeszélni. A legendás tévés az AcNews-nak elárulta véleményét Gundiról…

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„Én soha nem küldtem el Gundel Takács Gábort a Magyar Televíziótól” – reagált határozottan kérdésünkre Vitray Tamás, miután Gundi úgy nyilatkozott a minap, hogy sosem fogja elfelejteni miként vélekedett róla szakmailag főnöke.

„Ő jött hozzám és kijelentette: itt soha nem rúg labdába, ezért inkább elmegy. Én annyit mondtam erre, hogy sajnos feltartóztatni nem tudom” – tette hozzá a legendás tévés.

„Akkor éppen sportriporter voltam a Magyar Televízónál és való igaz, hogy 28-29 évvel ezelőtt Gundi azt láthatta, hogy sokan vannak előtte a sorban olyan nevek, mint Knézy, Gyulai, Hajdú vagy Faragó. Ráadásul nem kellett 20 sportriporter, mint most. Akkor 4 ember untig elég volt…” – magyarázta az akkori helyzetet a tévénél Vitray.

„Én soha nem küldtem el, és nem is értékeltem őt. Soha nem mondtam neki, hogy maga nem elég tehetséges, csak ott voltak idézőjelben a nagyok. Szóval neki tényleg nagyon lassú előrejutási lehetősége volt. Gundel Takács Gábor egyébként is – véleményem szerint - elsősorban nem, mint sportriporter kiváló, hanem mint műsorvezető. De akkor még ez föl sem merült, mert akkor még nem volt mit vezetnie. Ő azután teljesedett ki, amikor különböző műsorokkal jelent meg a televízóban.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT