Zalatnay Cini nagymama lett – Exkluzív fotókkal!

AC News 2017.01.06. Rivalda

Zalatnay Cini nagymama lett – Exkluzív fotókkal!

Nemrég nagy bejelentést tett lapunknak Zalatnay Cini lánya. Niki, aki egy ideje Londonban él, bevallotta: a saját neméhez vonzódik! Édesanyja már találkozott is Nixi párjával, aki egy jamaicai származású nő, csakhogy a történet itt még nem ér véget, hiszen Niki új kapcsolatával, az énekesnő három unokára is szert tett.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Zalatnay Sarolta már teljesen elfogadta, hogy a lánya leszbikus. Egyedül azt bánta, hogy így nehezebben unokázhat majd, csakhogy már ez a helyzet is megoldódott, ugyanis Niki párjának három gyereke is van az előző házasságból.

„Amikor kint voltam látogatóban, Londonban, akkor találkoztam Nixi párjával, de akkor még nem volt olyan egyértelmű nekem, hogy ő több, mint egy szimpla barátnő. Baromi jó fej lány amúgy, és nagyon jól énekel. A jamaikaiak sokat táncolnak, énekelnek. Az hogy színes bőrű, már csak hab a tortán. Elkezdtem elviccelni a dolgokat, hogy én nagyon szeretnék unokát, és akkor most félkészen kaptam hármat, és még feketék is. Röhögtem az egészen” – mesélte boldogan Cini a Sztár Limonádé legfrissebb számában, aki szeretett volna kimenni Londonba az ünnepek idején, csakhogy az orvosa nem engedte.

„Szívesen találkoztam volna a gyerekekkel, de bekaptam egy súlyos arcüreg gyulladást, így nem tudtam elutazni Londonba. Ha minden jól megy még ebben a hónapban fog szabadságot kapni a lányom, és akkor hazautazik. Már nagyon hiányzik…” - mondta az AcNews-nak Zalatnay Sarolta. 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT