Zámbó Jimmy unokája iskolába ment – „Fantasztikus nagypapa lenne!”

2017.09.01. Rivalda

Zámbó Jimmy unokája iskolába ment – „Fantasztikus nagypapa lenne!”

Zámbó Jimmy unokája iskolába ment Ma kezdte meg általános iskolai tanulmányait Zámbó Jimmy unokája, azaz az énekes Sebastian fiának gyermeke. Ugyan a Király sosem tarthatta a karján a kisfiút, a hétéves Noel rengeteget hallott a híres nagypapájáról.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Zámbó Sebastian meghatódottan mesélt az AcNewsnak a család nagy eseményéről, elvégre nem minden nap kezdi meg az ember gyermeke a tanulmányait. Természetesen a mai napig jól emlékszik arra a napra, amikor neki csöngettek be először.

„Engem ugyanúgy Apu és Anyu vitt be az iskolába, mint ahogy én is bekísértem Szebasztián Noelt az édesanyjával. Persze az intelmeim is megegyetek az édesapáméval. Arra buzdítottam a kisfiamat, hogy figyeljen oda, és vegye komolyan az iskolát, elvégre az az ő munkahelye” – árulta el lapunknak a néhai énekes fia, akivel annak idején olykor még tanult is az előadóművész.

„Apa a sok fellépés miatt viszonylag keveset volt otthon, de a verseket szinte mindig vele tanultam meg. Kiválóan értette és ismerte a magyar nyelvet, és azt is tudta, hogy egy verset nem elég gépszerűen felmondani, hanem az általa közvetített érzelmeket is elő kell adni” – magyarázta Sebastian, aki máig mindennap gondol Jimmyre.

Olyankor elérzékenyülök, és ezt egyáltalán nem szégyellem. Fantasztikus apa volt, és biztos vagyok benne, hogy ugyanolyan nagyapa lenne. Mindig azt tartotta a legfontosabbnak, hogy szeretetben gondoskodjon a családról. Most is büszkén nézne az unokájára.”

A kis Noel természetesen jól ismeri Jimmy dalait, és mindig lelkesen fogadja, ha a slágereket meghallja a rádióban.

 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT