Zámbó Krisztiánék készen állnak a családalapításra – „Zsuzsika nem egy babát szeretne!”

Soltész Mónika 2020.09.30. Rivalda

Zámbó Krisztiánék készen állnak a családalapításra – „Zsuzsika nem egy babát szeretne!”

RTL Klub/Sajtóklub

Zámbó Krisztián és Zsuzsi nagy izgalommal vágott neki az RTL Klub Nyerő Páros című műsorának. Az énekes az AcNewsnak elárulta, szerelmével sok mindent éltek meg együtt a közel tíz év alatt, ennek ellenére még most is volt mit megtanulniuk egymásról. Mint mondja, kapcsolatukat megerősítette a verseny, rájöttek, egymás nélkül fél emberek lennének. Az énekes elárulta, komoly terveik vannak családalapítás terén is, azonban ehhez szeretnék először a körülményeket megteremteni.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

„A Nyerő Páros egy meghatározó része az életünknek. Többször szerepeltünk hasonló műsorokban, mégis ez attól más, hogy Zsuzsikával mostanra nőttünk fel igazán. Lassan a tíz éves évfordulónkhoz közeledünk, nagyon sok mindenen mentünk keresztül együtt, volt jó, rossz, boldogság, szomorúság, szenvedés, öröm is bőven ez idő alatt. Álszent lennék, ha azt mondanám, hogy nem győzni jöttünk, mégis a legfontosabb az számunkra, hogy már mostanra is megtanultuk, hogyan tudunk egymással kompromisszumot kötni. Sok mindenben felnyitotta a szemem a szerelmem, például hogy többet nézzek magam mögé, ne mindig a szívemre hallgassak. Rájöttünk, hogy egymás nélkül fél emberek vagyunk. Sok mindent köszönhetünk már eddig is a műsornak, örülünk, hogy a részesei lehetünk. Szürreális, izgalmas, bizarr, negatív jelzőt nem is tudnék mondani. Megszerettünk mindenkit, még ha időnként nézeteltérések is adódnak egy-egy versenytársunkkal. Mi a hétköznapjainkban is mindig együtt vagyunk. Vannak barátaink, de nem vagyunk nagy társasági emberek. Általában mi szoktunk egy buliból elsőként távozni. Épp ezért talán azt éltük meg a legnehezebben, hogy nem tudtunk kettesbe elvonulni” – kezdte lapunknak Krisztián, aki elárulta, nem ment mindkettőjüknek egyszerűen az alkalmazkodás.

„Apu által hozzászoktam az idegen környezethez, kicsi koromban gyakran vitt magával. Nekem ezért könnyen megy a beilleszkedés, Zsuzsikával azonban már más a helyzet. Persze mindent megtettünk, hogy elfogadjanak bennünket. 41 évesen én már nem tudok és nem is akarok megváltozni. Ilyen vagyok, aki akar, így fogad el” – mondta az énekes, majd hozzátette, a legkeményebb feladatokban is jól akartak teljesíteni.

„Ismertük a műsort, tudtuk, hogy lesznek komolyabb feladatok is. De ez egy játék, egy verseny, ami akár egy bakancslista is lehet. Mielőtt beköltöztünk, megfogadtuk, ha csak nem az életünk múlik rajta, akkor mi mindent megcsinálunk. Ismerve magunkat, utólag biztosan bánnánk, ha valamit nem vállaltunk volna. Igaz, nem voltunk felkészülve, hiszen nem tudhattuk előre, mi vár ránk” – mondta a Nyerő Páros versenyzője, aki azt is elárulta, ragaszkodnak a klasszikus hagyományokhoz, a gyermekáldás előtt szeretnék hivatalosan is összekötni az életüket.

„A terveink változatlanul a házasságkötés és a családalapítás. Ha ennek eljön az ideje, biztosan megosztjuk majd mindenkivel. A szerelmünk töretlen, de nem mondom, hogy hibátlan, viszont pont ettől jó és izgalmas. Nagyon vágyunk mindketten gyermekre, készen állunk rá, azonban addig szeretnénk a körülményeket megteremteni hozzá. Biztonságban akarjuk tudni magunkat, és nem csak az anyagiakról van szó. Nyugalom szükséges a családalapításhoz, és Zsuzsika nem egy babát szeretne” – mesélte mosolyogva Krisztián, aki egy számára igen fontos tárggyal, édesapja festményével költözött a villába.

„Apu halála után két hónappal csináltattam. Különleges számomra, mert akár milyen irányban állok, a fotóról mindig rám néz. Pozitív energiát és erőt ad számomra, épp ezért ha elutazom, mindig magammal viszem. Ha szomorú vagyok, esetleg nem érzem jól magam, elég ránéznem, attól jobban leszek. Nem szerettem volna ezt a képet mutogatni, nem ez volt a célom, bent a többi versenyzőnek egyszer sem beszéltem arról, hogy velem van. Az elmúlt 19 évben sok helyen laktam már, a kép mindig velem tartott, látszódik is a kereten, hogy kissé ütött kopottá vált, az egyik legféltettebb kincsem, és az új lakásunkban is egy méltó helyre került.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT