Zokogva imádkozik a lányáért VV Fanni édesanyja – „Bízom benne, hogy Fanni él!”

2017.12.05. Rivalda

Zokogva imádkozik a lányáért VV Fanni édesanyja – „Bízom benne, hogy Fanni él!”

A két hete eltűnt VV Fanni édesanyja saját bevallása szerint azt a tájékoztatást kapta a rendőrségtől, hogy a lánya elhunyt. Az AcNewsnak megtörten nyilatkozott a lányát gyászoló nő.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Mint arról az AcNews is beszámolt, az egykori villalakó rejtélyes körülmények között eltűnt Magyarországról. Még a kutyáit is magukra hagyta, ami nem volt rá jellemző, mint ahogy az sem, hogy nem közli előre a családjával, hogy egy ideig nem tudják majd elérni. Ebből arra következtetett a családja, hogy a 24 éves lány nem önszántából nem ad magáról életjelet. Egy ideig aztán azt feltételezték, hogy Fanni Németországba utazott, hogy ott szexmunkásként dolgozzon.
Tegnap éjjel azonban az interneten egy újabb hír jelent meg, mely szerint a valóságshow-hős már nincs az élők sorában.
Fanni édesanyját telefonon értük utol.

Sajnos igaz a hír. Behívott bennünket a rendőrség, és közölte velünk, hogy Fanni meghalt” – csuklott el Katalin hangja.
„Bízom benne, hogy Fanni él, de gondolom, nem mondanának nekünk ilyet alaptalanul” – tette hozzá az édesanya, akiben most csak a család tartja a lelket. A szeretteivel számíthatnak egymásra ezekben a nehéz napokban.
„Ugyan nem vagyunk kifejezetten vallásosak, de amióta Fanni eltűnt, nem telik el úgy nap, hogy ne imádkoztunk volna azért, hogy Fanni épségben hazatérjen. Most is imádkozunk” – mondta az édesanya.
Fanni eltűnésének ügyében a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomoz. A szerv sajtóosztálya emailen válaszolt kérdéseinkre.

 

Valóban vannak-e a rendőrségnek olyan információi, melyekből azt a következtetést lehet levonni, hogy az eltűnt személy meghalt?

Tájékoztatjuk, hogy a büntetőeljárás nem nyilvános, a sajtó hasábjain folyó tevékenység. A nyomozati és a büntetőeljárás egyéb szakaszaiban a sajtónak adandó tájékoztatás rendjét a büntetőeljárási törvény rögzíti és arra szigorú szabályokat határoz meg.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság egy folyamatban lévő nyomozásban végrehajtott és tervezett eljárási cselekményekről, a kihallgatások tartalmáról, valamint a nyomozás egyéb részleteiről eddig sem számolt be a sajtóban és ezt a gyakorlatot a jövőben is követni fogja. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a nyomozásra vonatkozó közérdekű információkat, amelyek a nyomozás érdekeit nem sértik időben közöltük a sajtóval, így a korábban elmondottakon felül egyéb tájékoztatást nem kívánunk adni.

-Gyakorlat-e a rendőrségnél, hogy egy eltűnt személy hozzátartozójának azt mondják, hogy ugyan a holttest nem került elő, de biztosra vehető, hogy az illető elhunyt?

Kérdésében szereplő szempontok szerinti statisztikai kimutatást nem vezetünk, így erre válaszolni nem tudunk.

További cikkek

vágta bejegyzeseknel(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)