ACNEWS

2024. July 04.   |   Ulrik napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Ronaldo 20 lövésből egyszer sem talált a kapuba

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
A tizenegyespárbaj nem számít a góllövőlistán. A legendás portugál világklasszis a mérközés első 11-esét kihagyta.
Hirdetés
Ad image

Sírva a fakadt a 39 éves Cristiano Ronaldo, mert Szlovánia ellen elbénázott egy 11-est a labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. A portugálok a kétszer 15 perces hosszabbítás első felében büntetőhöz jutottak. Cristiano Ronaldo állt a labda mögé, de a lövését kivédte Jan Oblak. Emiatt omlott össze az ötszörös aranylabdás. Akit csapattársai vigasztaltak, mondván: semmi nincs veszve, van még egy félidő.

A zokogó futballsztár végül összeszedte magát, a hosszabbítás után következett a 11-es párbaj.  A szlovén Ilicic lövését védte Costa, a portugál kapus. Ezt követően Ronaldo következett, ezúttal belőtte a labdát. Rögtön elnézést is kért az ünnepló portugál szurkolóktól, amiért az előbb nem sikerült neki. Ezután Costa kivédett még két szlovén tizenegyest. Így Portugália 3:0-ra megnyerte a meccset Szlovénia ellen, és továbbjutott. Ronaldóék Franciaországgal csapnak majd össze a negyeddöntőben.

Cristiano Ronaldo 8 lövéssel próbálkozott a szlovén meccsen, az egész Eb-n 20-szal – írta a 444. Most a tizenegyespárbajban betalált, de ez nem számít bele a góllövőlistába. Lehet, hogy Ronaldo a karrierje során először, gól nélkül zár egy Európa-bajnokságot.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés