ACNEWS

Rossz hír az Apple tulajdonosoknak – Erre kell készülni

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Több márkahű embernek is megfog gyűlni a baja, az okosórájával.
Hirdetés
Ad image

A Meta (Facebook) május 31-én véget vet a Messenger for Apple Watch alkalmazásnak – erősítette meg a vállalat.

Azok az Apple Watch-felhasználók, akik telepítették az alkalmazást, értesítést kapnak arról, hogy május 31. után a Messenger nem lesz elérhető Apple Watch alkalmazásként. De továbbra is kaphatnak Messenger-értesítéseket az okosórákon.

Bár az új üzenetekről szóló értesítéseket továbbra is kapni fogják, de nem tudnak majd válaszolni rájuk. Ehelyett az iPhone alkalmazást kell ehhez használni.

„Az emberek továbbra is kaphatnak Messenger-értesítéseket az Apple Watch-ukon, ha párosítva vannak. Viszont június elejétől kezdve már nem tudnak majd válaszolni az órájukról. Továbbra is használhatják a Messengert az iPhone-on, az asztali számítógépen és a weben, most azon dolgozunk, hogy a személyes üzeneteik végponttól végpontig titkosítva legyenek” – mondta a Meta szóvivője a TechCrunchnak.

Az Apple Watch-ra készült Messenger alkalmazás sok kényelmet kínált a felhasználóknak. Akkor is fogadhatott a használója üzeneteket az óráján, ha az iPhone nem volt párosítva a viselhető eszközzel.

A felhasználók máris a közösségi médiában adtak hangot nemtetszésüknek a közelgő lépéssel kapcsolatban.

Nem tudni, hogy a Meta miért döntött úgy, hogy megszünteti a watchOS-hez készült Messenger alkalmazást. A Messenger csatlakozik azon más platformok listájához, amelyek az elmúlt években leállították Apple Watch alkalmazásaikat, köztük a Slack, az Uber és a Twitter.

Néhány hónappal ezelőtt a vállalat elkezdte tesztelni, hogy a felhasználók a Facebook alkalmazáson belül is elérhetik a Messenger postaládájukat. Még 2016-ban a Facebook eltávolította az üzenetküldési képességeket a mobil webes alkalmazásból, hogy az embereket a Messenger alkalmazásba terelje, az akkor sok felhasználót feldühített. Most a vállalat ennek a döntésnek a visszafordítását teszteli.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés