ACNEWS

Rosszul sült el a gödöllői férfi, nyílvánosan maszturbált

Hirdetés
Ad image

Többször is riogatta a nőket a nyilvánosan önkielégítést végző férfi, de végül a hatóságoknak sikerült elkapniuk.

Vádat emeltek a férfi ellen, aki kamasz lányok és nők előtt a HÉV-en szerzett magának örömöt.

A férfi miatt többen is feljelentést tettek, de végül egy videó felvétellel beazonosíthatóvá is vált – írja a budapestkornyeke.hu.

A férfi a Gödöllőre tartó HÉV-re szállt fel, majd leült egy kamaszlánnyal szemben. Nem sokkal később a lány szeme láttára elővette a nemi szervét, és maszturbálni kezdett. A lány természetesen megijedt, és a következő megállóban le is szállt. Ezelőtt azonban volt még annyi lélekjelenléte, hogy gyorsan lefilmezze az önkielégítést végző férfit.

A leszállást követően a fiatal lány azonnal a rendőrökhöz fordult. A beazonosítást követően kiderült, hogy a férfit már korábban is büntették hasonló jellegű cselekmények miatt, továbbá az is kiderült, hogy most is többen is feljelentették közszeméremsértés miatt.

Az egyik ilyen esetben a férfi egy nő közvetlen közelébe lépett ugyanazon a HÉV-vonalon, majd előrántotta a péniszét. A nő ijedtségében először csak arrébb ment, de a férfi követte a járművön. Végül a nő átszállt egy másik kocsiba.

A sértettek feljelentése, illetve az egyikük által készített felvétel alapján indult nyomozásban a rendőrség a férfit rövid időn belül elfogta. Az ügyben a Gödöllői Járási Ügyészség az elkövető ellen két rendbeli szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat.

Az elfogásról videófelvétel is készült, amelyet a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság osztott meg a Youtube csatornáján.

Forrás: PoliceHungary
Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés