ACNEWS

Rosszul volt a testiségtől Will Smith

Volt hogy aktus után el is hányta magát.

Hirdetés
Ad image

Volt hogy aktus után el is hányta magát.

Will Smith az önéletrajzi könyvében írta le, hogy annak idején, amikor az aktuális barátnője megcsalta őt, nagyon maga alatt volt. Hogy fájdalmát enyhítse, minden vele szembe jövő nővel összefeküdt, de az egyéjszakás kalandok miatt egy idő után már tiltakozott a teste.

„Kétségbeesetten szükségem volt az enyhülésre, de mivel a szívfájdalomra nincs tabletta, a vásárlás és a féktelen szexuális együttlét homeopátiás gyógymódjához folyamodtam… Életemnek eddig a pontjáig Melanie-n kívül csak egyetlen nővel szexeltem, de a következő néhány hónapban teljesen gettóhiénává váltam. Olyan sok nővel szexeltem, és ez annyira nem tetszett a lényem legmélyén, hogy pszichoszomatikus reakciókat kezdtem produkálni az orgazmusaimnál. Szó szerint öklendezni kezdtem tőle, néha még hánytam is” – vallotta be a könyvében Smith, akin aktuális partnerei reakciói sem segítettek a kínos helyzetekben.

„Minden esetben azonban azt reméltem, hogy ez a gyönyörű idegen lesz 'az egyetlen', aki szeretni fog, aki elűzi a bennem élő fájdalmat. De a végén mindig ott voltam, öklendezve és nyomorultul. A nők tekintete pedig még tovább mélyítette a kínjaimat” – idézte a színész írását a buzzfeednews.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés