ACNEWS

RSV vírus támadta meg Tóth Gabi lányát

Követői kiverték a balhét - szerintük pénzt csinált a kislánya betegségéből. Pedig nem.

Hirdetés
Ad image

Követői kiverték a balhét – szerintük pénzt csinált a kislánya betegségéből. Pedig nem.

Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya, Hannaróza napokat töltött a budapesti Bethesda Gyermekkórházban. Az aggódó sztáranyuka az Instagram-oldalán számolt be követőinek az eseményekről, blogbejegyzéséből pedig kiderült, hogy Hannaróza szervezetét RSV vírus támadta meg. Ennek következtében a kislánynak tüdőgyulladása lett, a szöveteibe áramló folyadék miatt nem jutott elegendő oxigénhez.

Az otthoni véroxigénszint-mérőjük szerint a vér oxigéntelítettsége 90 alatt volt, ezért Tóth Gabi azonnal a kórházba sietett kislányával.

Követőik szinte egy emberként aggódtak Hannaróza állapotáért, többjük azonban megvádolták az énekesnőt, miszerint pénzt akar csinálni azzal is, hogy a kislánya kórházba került.

“Nem adtam el a gyerekem betegségét” – szúrta ki a naphire.hu Tóth Gabi bejegyzését.

A Sztárban Sztár leszek zsűritagja elmagyarázta, hogy a csalad.hu blogbejegyzéseiről szóló posztokat, amik a közösségi oldalain jelennek meg, jogszabályi kötelezettség miatt látja el a #hirdetés megjelöléssel.

A gyermeke betegségéről szóló írásában a Bethesda Kórházat és a Gyermekmentő Alapítványt említi meg név szerint, de elmondása szerint ezeket ő valójában nem hirdette.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés