ACNEWS

Rúzsa Magdi megtanult kevés alvással élni

Az aranytorkú énekesnő jövő héten visszatér a színpadra: hármasikrei születése után július 1-én először lép fel a Budapest Parkban, itt indítja 25 állomásos nyári turnéját.

Hirdetés
Ad image

Az aranytorkú énekesnő jövő héten visszatér a színpadra: hármasikrei születése után július 1-én először lép fel a Budapest Parkban, itt indítja 25 állomásos nyári turnéját.

Az énekesnő bár fáradt, azt mondja, mostanra teljesen kiképezték hármasikrei, azt mondja, megtanultak férjével kevés alvással élni, s azt is, hogy miként lehet azt itt-ott pótolni.

„A nem ikres anyukák sokszor úgy próbálják, hogy amikor elalszik a kisbaba, akkor ők is lefekszenek. Gondoljon bele, ez mennyire lehetséges három babával, hiszen mire az egyik elaszik, felsír a másik. Szerencsére most jól jön, hogy hiperaktív vagyok” – mondta a Blikknek az énekesnő, majd hozzátette számára a fellépések jelentik a feltöltődést.

„Három baba ugyan hatalmas boldogság, de nagyon munkás és mindenkinek szüksége van a töltődésre. Más szülő amikor ezt érzi, otthagyja a nagymamákra a picit. Én azt az utat választottam, hogy egyszer-egyszer koncertre megyek el, hogy utána még többet tudjak adni a gyerekeimnek. Az emberek nagy része egyébként nincs tisztában azzal, hogy a munkám miről is szól igazán. Okosan raktuk össze a turnét, heti egy-két koncert lesz, ráadásul egy olyan profi csapattal dolgozom, emellett olyan rutinunk van, hogy nekem már nem kell próbákra járni előtte, csak felmenni a színpadra és énekelni. Egy 25 állomásos turnét csinálok, azaz mindössze 25 napot dolgozom, sőt ezek nem is teljes napok. A többi időt a gyerekeimmel tudom tölteni, így nagyon áldásos számomra ez a szakma” – mesélte Magdi, akinek hiányzott a munkája, hiszen – mint mondja– attól kerek az élete. A szoptatás miatt egyelőre nem tud még edzeni, így azt a kemény tréningprogramot, amelyet ilyenkor végig szokott csinálni, ki kellett hagynia.

Közös nyaralásra viszont nem készülnek a családdal, és egyelőre a koncetekre sem viszi magával a kicsiket.

„Nem gondoltuk volna, hogy minden így alakul. De hálás vagyok, hogy így lett. A Jóisten pontosan tudta, mit csinál, három gyönyörű gyerekem lett, mi pedig jól bírjuk a terhelést. Lehet, hogy ha csak egyel ajándékoz meg, akkor a szakmám mellett nem biztos, hogy vállaltam volna még egyet és akkor nem biztos, hogy boldog lettem volna. Nagycsalád lettünk hirtelen, de ez így kerek. (..)Három babával nagyon fontos a rendszer, ők mindössze annyit fognak érzékelni, hogy egy etetésnél ott vagyok, a következőnél nem, de aztán ismét igen. Amikor nagyobbak lesznek biztosan előfordul majd, hogy egy-egy közeli helyszínre elkísérnek, de ez idén nem valószínű” – tette hozzá.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés