ACNEWS

Sáfrány Emese félti a kisfiát a felnőttfilmes múltja miatt

Attól tart a légtornász, hogy kisfiát bántják majd érte.

Hirdetés
Ad image

Attól tart a légtornász, hogy kisfiát bántják majd érte.

Sokakat foglalkoztatott az a kérdés, hogy Sáfrány Emese hogyan fogja elmesélni kisfiának a felnőttfilmes múltját. Vannak kérdések, amikre a választ minél később mondja ki az ember, annál kínosabb, nehezebb helyzetbe kerül. Emese esetében azonban meg kell várni, amíg a gyermeke elég érett lesz ehhez a témához.

A gyönyörű légtornász szeretné, ha a fia megértené majd, hogy bátorság kellett ahhoz, hogy teljesen megváltoztassa az életét, és búcsút intsen a múltjának.

„Gyakran megkérdezik tőlem, hogy mit fog szólni a fiam ahhoz, hogy az anyukája mivel is foglalkozott régen. Onnan kezdeném, hogy attól, ami már megtörtént, nem tudom teljes mértékben megóvni, de attól, ami történhet mindenképpen szeretném. Itt nem az a kérdés számomra, hogy ő mit fog hozzá szólni. Sokkal inkább az, hogy miként tudom majd megtanítani neki, hogy hogyan reagáljon arra, ha bántják vele, és ha az emberek rosszindulatával találkozik” – fogalmazott Emese.

„Ő pontosan tudni fogja, hiszen elmesélem majd neki, miért jutottam el oda, és azt fogja látni benne, hogy hogyan álltam fel belőle és mertem új ember lenni. Amellett, hogy erre tudatosan készülök, szeretnék hinni abban, hogy az EMBEREK megtanulnak saját “hibáikkal” foglalkozni, mások felé szeretettel és nem gonoszsággal fordulni.”

Vad Katalin annak idején Michelle Wild művésznéven szép karriert futott be a felnőttfilm világában. Lánya már elmúlt 18 éves, így az AcNews megkérdezte őt, hogyan avatta be a gyerekét a múltjába. Azonban az egykori filmcsillag nem kívánt válaszolni a kérdésünkre.

 

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés