ACNEWS

Sáfrány Emese megszólalt a siklósi szeánsszal kapcsolatban

Sáfrány Emese bevallotta, ő is ott volt Anettel az ayahuasca-szeánszon.

Hirdetés
Ad image

Sáfrány Emese bevallotta, ő is ott volt Anettel az ayahuasca-szeánszon.

Mint arról az AcNews is beszámolt, törött csontokkal, öntudatlan állapotban és meztelenül találtak VV Anettre.  Anett ayahuasca szeánszon vett részt, ami után nyoma veszett. A rendőrség megerősítette az ügyet, tényleg nyomoztak egy eltűnt, majd megkerült nő után, a „szeánsz” pedig büntetőeljárást von maga után.  A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság elárulta, hogy a rendőrök valóban kerestek egy nőt Siklós környékén egy faluban eltűnés miatt, azonban 2022. július 11-én a hajnali órákban a nő előkerült, így a keresés befejeződött, a körözését visszavonták.

A Velvet információi szerint július 9-én, szombaton este kezdhették a szertartást a vezetővel együtt, hármasban. Miután végeztek, a szabad ég alatt hajtották álomra a fejüket. Másnap reggel 6 óra körül tértek magukhoz, amikor a szeánszot irányító hölgynek már nyoma sem volt. Az egykori VV-s szorongott és félt, hogy valaki bántani fogja, így az erdőbe rohant. 10 órán át nem lett bejelentve az eltűnése, és csak ezután indultak csak a keresésére, miután valaki mégis csak értesítette a rendőrséget. Civilek és rendőrök keresték kutyákkal és quadokkal, mindhiába. 23 óra körül a rendőrség leállította a keresést, majd hétfőn reggel, körülbelül 1,5-2 kilométerre a szeánsz helyszínétől talált rá a nőre egy idős férfi.

A portál információi szerint a szeánsz szervezőjét őrizetben tartják, ám a hatóságok nem erősítetté meg ugyanezt. Ekképp nyilatkoztak:

„A nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb tájékoztatást nem adnak”

Az esetről megkérdeztük Zahcher Gábort is, aki – bár találkozott már ayahuasca-esetekkel – olyannal még sosem, amit követően komoly műtéti beavatkozásra lett volna szűkség.

„De azért ne feledkezzünk meg arról, hogy a hallucinogén szerek – még, ha a természetben megtalálhatóak is – megcsavarhatják az elmét és a lelket. Nem úgy működik, hogy én majd elhatározom, hogy mi fogok hallucinálni. Ilyenkor simán megeshet, hogy valaki menekülni fog. Ez jött elő neki a hallucinációval. Mondjuk azt sem kéne elfelejteni, hogy egy ilyen szeánszot komoly vezetővel illik csinálni” – jelentette ki lapunknak Zacher Gábor.

Mint azóta kiderült, hogy Anettel volt egy másik híresség is, Sáfrány Emese, aki a közösségi oldalán szólalt meg az üggyel kapcsolatban:

„A hír igaz, ott voltam Anettel a szeánszon, viszont a rendőrség által készített tesztem is kimutatta, hogy nem fogyasztottam Pszichotróp szereket. Az, hogy a szertartást követően, az eltűnése során mi történt vele, magam sem tudom, a rendőrség dolga ezt kideríteni. Azt a híresztelést, hogy ezt az egészet én szerveztem, teljes mértékben cáfolom. Bízom benne, Anett minél előbb teljesen felépül. Nem kívánok ennél többet beszélni az ügyről” – írta Instagram-oldalán Emese.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés