ACNEWS

Sajátos rituáléval készül a premierekre Fehér Anna

A színésznő a premierjei napját szereti takarítással tölteni, mert az teljesen kikapcsolja.

Hirdetés
Ad image

A színésznő a premierjei napját szereti takarítással tölteni, mert az teljesen kikapcsolja.

Negyvenedik évadát zárja júniusban Fehér Anna a József Attila Színházban. A színésznő szenvedélyesen szereti a szakmáját, ugyanakkor nem áll tőle távol, hogy új dolgokat is tanuljon, kipróbáljon.

„18 évesen nem tudtam elképzelni, hogy nyolctól ötig dolgozzak egy irodában. Nekem a színészet maga volt a szabadság, az álmodozás terepe, amit meg is adott nekem ez a szakma. Szeretem a munkámat, de mindig kell a töltés. Hiszen ami bennem raktározódik, ami bennem van, abból tudok adni minden este a színpadon” – mondta a színésznő 95.8 Sláger FM-nek, aki két másik területbe is belekóstolt korábban.

„Vágyom arra, hogy olyan formában, szerepekben, helyzetekben is kipróbálhassam magam, ami nem a megszokott. Sok más érdeklődési köröm van, korábban elvégeztem egy műtárgybecsüs tanfolyamot, mert az érdekelt. Ahogy a gyógytornász vonal is, amivel komolyabban elkezdtem foglalkozni, de ennyi munka mellett nem fért bele a fizika és biológia egyetemi szintű tanulása. Szeretem, amit csinálok, de szükség van ezekre az új impulzusokra mindig” – árulta el Fehér Anna, aki sajátos rituáléval töltődik fel a premierek előtt.

„Rengeteget kommunikálunk, szinte megállás nélkül. Ezért kifejezetten szeretem azokat a délelőttöket, amelyek a premierek napján megadatnak. Amikor az én ritmusomban történnek a dolgok, nem kell semmit megoldani, nem kell megfelelni. Ilyenkor szeretek takarítani, gyakorlati dolgokat végezni. Ezek is az élet részei, értékes, fontos dolgok, amelyek megnyugvást hoznak számomra a premier napján” – árulta el a Sláger Kult műsorvezetőjének, S. Miller Andrásnak Fehér Anna.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés