ACNEWS

Sandra Bullock összeomlott: elvesztette élete szerelmét

Fotó: Youtube/Access Hollywood
Fotó: Youtube/Access Hollywood
Bullock egykori párja, Bryan Randall elvesztette a harcot az ALS (Amiotrófiás laterálszklerózis) betegséggel szemben.
Hirdetés
Ad image

A színésznő nyolc évig élt párkapcsolatban az ismert fotóssal, aki a napokban halt meg. Azóta Bullock mélyen gyászol.

„Nagy szomorúsággal jelentjük be, hogy Bryan Randall augusztus 5-én, az ALS-el vívott hároméves küzdelme után békésen elhunyt. Bryan úgy döntött, hogy az ALS-es utazást otthonában teszi meg. Mindazok, akik szerették, teljesítették kívánságát” – jelentette be a férfi családja hétfői közleményében.

Az amiotrófiás laterálszklerózis (ALS) olyan halálos betegség, amely a mozgatóideg fokozatos leépülésével jár, és fokozatosan romló izomgyengeséghez vezet. A betegség átlagos túlélése a diagnózistól számítva 2-5 év.

Az Oscar-díjas Bullock és Randall 2015 januárjában találkoztak, amikor a férfi a színésznő örökbefogadott fia, Louis születésnapi partiján fotózott. Néhány hónappal később már egy párként jelentek meg Jennifer Aniston és Justin Theroux esküvőjén – írja a blick.ch.

Ugyanebben az évben Bullock örökbe fogadta második gyermekét, az akkor kétéves Lailát, Randall pedig egy kislányt hozott a kapcsolatba. 2021 decemberében az Oscar-díjas sztár a „Red Table Talk” című Facebook talk show-ban nyújtott betekintést érzelmeibe.

„Brian olyan, mint egy szent. Megtaláltam életem szerelmét. Két gyönyörű gyermekünk van, illetve három, közülük az egyik Brian a nagyobbik lánya. Ez a legjobb dolog ami valaha történt velem” – nyilatkozta meghatottan a színésznő.

Soha nem házasodtak össze – Bullock úgy vélte, hogy ez szükségtelen. „Nincs szükségem papírokra ahhoz, hogy odaadó partner és gondoskodó anya legyek” – mondta.

Az elmúlt hónapokban az amerikai médiában találgatások zajlottak pár különválásáról, mert már nem látták őket együtt nem a nyilvánosság előtt. Nyilván azért, mert Randallt ekkorra már ágyhoz kötötte a betegsége és ápolásra szorult.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés