ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Megette felesége agyát a sátánista férfi

Fotó: pixabay
Fotó: pixabay
Letartóztattak egy 32 éves ördögimádót, aki megölte feleségét, majd az agyát tacóban ette meg és hamutartónak használta a koponyáját.
Hirdetés
Ad image

A 32 éves, Alvaro néven azonosított gyanúsítottat pár napja fogták el a házaspár pueblai otthonában, és azzal vádolják, hogy az előző hónap végén drog hatása alatt meggyilkolta ötgyermekes feleségét. Kihallgatása során azt mondta a rendőröknek, hogy Santa Muerte (a Szent Halál Szűzanya) és az ördög utasította a bűncselekmény elkövetésére.

A gyilkosságot követően a „Puebla kannibáljának” nevezett Alvaro feldarabolta az áldozat, Maria Montserrat Animas Montiel testét, és a maradványait műanyag zacskókba tette. Egy részét a ház mögötti szakadékba dobta, a többit pedig az ingatlanon belül tartotta.

Az ügyhöz közel álló források szerint a férfi bevallotta, hogy megette felesége agyának egy részét tacóban, és a szétzúzott koponyát hamutartónak használta. Két nappal a gyilkosság után felhívta egyik mostohalányát, hogy bevallja tettét.

Az áldozat édesanyja, Maria Alicia Montiel Serran a helyi médiának nyilatkozott: „Azt mondta az egyik lányának, hogy jöjjön el az anyjáért, mert „már megöltem és zsákokba tettem”.A gyászoló Maria Alicia hozzátette, hogy Alvaro „machetével, vésővel és kalapáccsal” darabolta fel a 38 éves áldozat testét – írja a Mirror.

Maria Montserrat kevesebb mint egy éve ment hozzá Alvaróhoz. Öt lánya volt, 12 és 23 év közöttiek. A két legfiatalabb a házaspárral élt, és a nagymamájuk szerint mostohaapjuk erőszakának és szexuális zaklatásának volt kitéve. Az áldozat családja azt állította, hogy Alvaro ital- és drogfüggő volt, és gyakran erőszakos volt a feleségével szemben is.

A család szerint a házaspár gyakran posztolt a közösségi médiában Santa Muerte imádatáról. A rendőrség egy fekete mágia oltárt is talált az otthonukban. A meggyilkolt nőt még nem tudják végső nyugalomra helyezni mert a rendőrség még mindig keresi a maradványai egy részét.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!