ACNEWS

Schanda: Meghosszabbítják a decemberi helyközi bérletek érvényességi idejét

Meghosszabbítják a decemberi bérletek érvényességi idejét, a vasúti és közúti közösségi közlekedési szolgáltatók január 5. helyett január 7-ig fogadják el a decemberi dolgozó- és tanulóbérleteket helyközi járataikon - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára kedden a Facebook-oldalán.

Hirdetés
Ad image

Meghosszabbítják a decemberi bérletek érvényességi idejét, a vasúti és közúti közösségi közlekedési szolgáltatók január 5. helyett január 7-ig fogadják el a decemberi dolgozó- és tanulóbérleteket helyközi járataikon – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára kedden a Facebook-oldalán.

Schanda Tamás azt írta, „célunk, hogy megkönnyítsük az utasok dolgát az újévben”. Általános tapasztalat, hogy a téli szünet utáni iskolakezdésnél hosszabbra nyúlhat a várakozás a jegypénztáraknál – folytatta -, ezért a sorban állás elkerülése érdekében az újév első hetében szerda helyett péntekig lehet majd utazni a decemberi havi és második félhavi bérletekkel a helyközi közlekedésben.

Az államtitkár felhívta a figyelmet arra, hogy aki teheti, éljen a szolgáltatók által egyre szélesebb körben biztosított elektronikus, online jegyvásárlási lehetőségekkel.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés