ACNEWS

Schwarzenegger bevallotta: pokollá tette gyermekei életét

Fotó: Wikimedia/Gage Skidmore
Fotó: Wikimedia/Gage Skidmore
Bármikor elsüt egy szellemes poént és mindig jókedvű. Ilyennek ismerjük Arnold Schwarzeneggert.
Hirdetés
Ad image

A Terminátor sztárja azonban bevallotta, hogy a gyermekei fiatalabb korukban cseppet sem tartották őt viccesnek. A szupersztár ugyanis úgy viselkedett velük, mint egy kiképző őrmester.

Legidősebb fia, Patrick ezt már kilenc éves korában megtapasztalta, amikor rendszeresen elfelejtett beágyazni maga után. „Kinyitottam az erkélyajtót és kidobtam a matracát az ágyneművel és a párnákkal együtt. Ezután azt mondtam neki: senki sem fog helyetted szobát takarítani, megágyazni vagy fürdőszobát takarítani. Remélem, ezt most egy életre megjegyezted!” – árulta el a színész.

Később Schwarzeneggert az zavarta, hogy a tinédzser túlságosan hosszú ideig állt a zuhany alatt. A hollywoodi akciófilmek sztárja még úgy nőtt fel, hogy nem is volt meleg víz a házukban, ezért ultimátumot adott a fiának. Közölte vele, hogy öt perc alatt zuhanyozzon le minden nap, mert ezután elzárja a meleg vizet.

Azonban Patricket sem ejtették a fejére, átütemezte a zuhanyzását akkorra, amikor az apja nem volt otthon. Schwarzit azonban nem tudta átverni. Münchenben látott egy időzítőt a zuhanyzóhoz, ami automatikusan elzárta a meleg vizet, amikor letelt az előre beállított idő. Természetesen megrendelte és beszereltette a házukba.

Patricknek erről persze fogalma sem volt, Arnie pedig elbújt és alig várta, hogy a fia elinduljon zuhanyozni. „Fütyörészve ment be a zuhanyzóba, sőt énekelt is, hiszen tudta, a faterja nincs otthon. Egészen a földszintig hallottam a sikítását, amikor öt perc után elfogyott a fürdőben a meleg víz” – anekdotázott Schwarzenegger.

A lányának, Katherine-nek is a saját bőrén kellett megtanulnia, hogy apja mindig beváltja a fenyegetéseit. Schwarzenegger szerint 33 éves gyermeke még a lányának, a 3 éves Lyla-nak is továbbadta az édesapjától tanult leckét. „Katherine szólt az unokámnak, hogy tegye el a cipőjét. Mielőtt ellenkezhetett volna ezt mondta neki: Tudod, mit csinált az apukám, amikor egymás után háromszor útban volt a kedvenc cipőm? Elégette őket, én pedig nagyon sokáig sírtam, de ezután mindig elraktam a helyére a cipőimet” – mesélte elégedetten Arnie.

(via)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés