ACNEWS

Schwarzenegger keresztbe tett Stallonénak

Fotó: Wikimedia/Gage Skidmore
Fotó: Wikimedia/Gage Skidmore
A két akciósztár között először verseny, majd heves viszályok alakultak ki, amikor a fénykorukat élték.
Hirdetés
Ad image

Arnold Schwarzenegger a Graham Norton Show-ban járt, ahol bevallotta, hogy Sylvester Stallone és ő kezdetben filmes riválisok voltak, mielőtt igazi barátok lettek.

„Riválisok voltunk, és a versengést a végletekig vittük. Mindkettőnknek a legjobb testtel kellett rendelkeznie, több embert kellett megölnünk a filmjeinkben, és nekünk kellett a legnagyobb fegyverekkel rendelkeznünk” – magyarázta a Terminátor sztárja a műsorban.

„Aztán elszabadult a pokol, és megpróbáltuk kisiklatni egymás karrierjét” – tette hozzá, majd azzal folytatta, hogy az üzlet által aztán mégiscsak barátok lettek.

„Aztán, amikor mindketten befektettünk a Planet Hollywood étteremláncba, elkezdtünk együtt repülni a világ körül, hogy népszerűsítsük, és fantasztikus barátok lettünk”.

Stallone és Schwarzenegger is a hetvenes években találta meg a hírnevet és a szerencsét Hollywoodban: Schwarzenegger 1970-ben a „Herkules New Yorkban” című filmmel robbant be a köztudatba, Stallone pedig az 1976-os Oscar-díjas „Rocky” című filmmel aratott nagy sikert.

A Planet Hollywoodban való együttműködésük mellett a két akcióhős végül ugyanazokban a filmekben is szerepelt, többek között a 2013-as „Escape Plan” és a „Expendables” franchise-ban – írja a CNN.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés