ACNEWS

2024. September 29.   |   Mihály napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Se gól, se gólpassz… nem megy a játék Szoboszlainak

Szoboszlai Dominik Fotó: M4sport
Szoboszlai Dominik Fotó: M4sport
A Liverpool 2:1-re nyert a Wolverhampton ellen, a magyar sztár azonban gyenge játék jellemezte, le is cserélték miatta.
Hirdetés
Ad image

Sok eladott labda, kihagyott gólhelyzet, gyenge játék – így foglalható össze Szoboszlai Dominik tegnapi teljesítménye, le is cserélte őt az edző a második félidőben. Igaz, a Liverpool sem teljesített jól szombaton a Premier League hatodik fordulójában, de a nyögvenyelős győzelem azért enyhít rajta. Az edző, Arne Slot mindenesetre elégedett lehet, hiszen a három pont a tabella élére repítette a Liverpoolt.

A vörösök sok hibával játszottak, rengeteg volt az eladott labda, és két ziccer is kimaradt. Az egyik Szoboszlai nevéhez fűződik. A magyar középpályás eltűnt a mezőnyben, a Liverpool Echo szerint lefelé lógott ki, a csapatból csak neki adott ötös osztályzatot. Mint írták, Szoboszlai nem játszott jól az első félidőben, az említett helyzetét góllal kellett volna befejeznie. A második játékrészben pedig teljesen elveszett a pályán. Persze leginkább az eredmény számít, az pedig kedvező volt a Liverpoolnak. Konaté és Szalah góljaival 2-1-re verte a vendégcsapat a Wolverhamptont, ennek köszönhetően átvette a vezetést a PL-ben. De még csak a hatodik fordulónál tartunk a 38-ból, így Arne Slot nem kerít nagy feneket az elsőségnek.

„Mindenki realista, a játékosok elég tapasztaltak – idézte a magyarnemzet Slot edzőt. – Tudják, hogy a hatodik fordulóban még nem a valós képet mutatja a tabella. Ha már nagyjából tizenkilenc mérkőzés lezajlott, na akkor lesz értelme beszélni róla, hogy hol tartunk. Természetesen örülünk a jó eredményeknek, mert új vezetőedző és stáb jött a csapathoz, akik nagyon sikeres elődök helyére jöttek. Ha eddig elveszítettünk volna már négy-öt meccset, akkor minden nagyon másképpen nézne ki.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés