ACNEWS

Se híre, se hamva – kocsmázva hagyta el az apja urnáját

Eredetileg hullámvasutazni akart a hamvaival.

Hirdetés
Ad image

Eredetileg hullámvasutazni akart a hamvaival.

A brit férfi szokatlan módon akart tisztelegni elhunyt apja emléke előtt, de az este nem éppen a tervei szerint alakultak. Stan Blade a TikTokon vallotta be, hogy elhagyta apja urnáját, benne a férfi hamvaival – írja a Sassy a Mirror cikke alapján.

Stan apja még 2011-ben halt meg, 60 éves korában, azóta a mostohaanyja házában volt az urnája. Stan múlt héten visszatért a szülői házba, és el akarta vinni magával az apját egy utolsó nagy kalandra: kiülni a vízpartra az angliai Southendben, aztán hullámvasutazni az urnával.

Valóban szép tervnek indult, ám Stan menet közben összefutott barátjával, akivel végül kocsmatúrára indultak. Csak hazatérve vette észre, hogy eltűntek az édesapja hamvai.

Hiába ment vissza a kocsmákba, senki nem látta az urnát. A férfi ezért az internet népéhez fordult, és a TikTokra feltöltött videójában kért segítséget, hátha valaki segít neki a felderítésben.

A felvételen a missing person – vagyis eltűnt személy – kiírás látható.

„Apa nagyon vicces ember volt. Nagyon tetszett volna neki az ötlet, hogy a hamvaival együtt hullámvasutazom. Különleges módon akartam tisztelegni az emléke előtt, mivel már régóta nem voltam a szülővárosomban”- magyarázta a videóban Stan, aki eredetileg néhány közös képet is akart készíteni az urnával, ahogy dodzsemeznek, óriáskerekeznek.

Amennyiben pár napon belül nem kerül elő az urna, a férfi feljelentést fog tenni a rendőrségen.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés