ACNEWS

Simon Kornél elárulta, mitől zsibbadt a szája a Pepe forgatása alatt

A TV2 tegnap tartotta meg nagysikerű sorozatának sajtóeseményét. A Pepe második évada április 16-án este startol el.

Hirdetés
Ad image

A TV2 tegnap tartotta meg nagysikerű sorozatának sajtóeseményét. A Pepe második évada április 16-án este startol el.

A helyszínen kiderült, hogy új színészek csatlakoznak a szereplőgárdához, ráadásul újdonságokkal is szolgál a sorozat, figyelembe véve a nézői igényeket.

Az egyik meglepetés, hogy az egyik főszereplő, Mucsi Zoltán végre megborotválkozott. Ezen kívül nem lesz a képkockákon több meztelenkedés, sem a Dunában, sem máshol, viszont lesz új étterem vega kajákkal és még lehet egy túszejtés is beficcen.

Az eseményen a sajtó munkatársainak részleteket is lejátszottak a következő évadból, és a látottak alapján a TV2 még magasabbra tette a lécet szórakoztatás szempontjából.

A főszereplők közül Simon Kornél elárulta lapunknak, hogy a kereskedelmi csatornákon futó sorozatokat nem igazán ismeri, sőt, magát sem szokta visszanézni egy-egy szerepben.

„Mi, a családi körben, alig nézünk mozgóképet. De ez nem egy tudatos döntés eredménye, egyszerűen így alakult. Nagyon keveset látok a magyar sorozatokból. A Pepét is alig. Nem szoktam visszanézni magam. Úgyis tudom, hogy jó vagyok… – viccelődött lapunknak a színész. – Nem vagyok visszanézős, azt gondolom, hogy már tökmindegy lenne. A hibáimból eddig kellett volna tanulni.”

Kornél ezek után elmondta, hogy mi a Pepe sajátossága, mi az, amiatt szereti ezt a munkáját.

„Az tetszik az első évadban, – és remélem a másodikban is így lesz,- hogy ugyan kicsit mindegyik karakter lökött, de még az életszerűség határain belül mozog. A karakterek és a különböző élethelyzetek is jól vannak megírva” – mondta, majd elárulta azt is, hogy mi volt számára a legemlékezetesebb a forgatások alatt. – „Szentendre nagyon jó hely, rengeteg jó étteremmel, és cukrászdával. A forgatások alatt rengeteg fagyit ettem. Annyit, hogy már a végén a szám is zsibbadt. Az jópofa volt. De az is emlékezetes volt, hogy amikor forgattunk, éppen VB volt. Egyik este két óra átállás volt. Közben elkezdődött a meccs, és Kovács Lehellel, illetve Mucsi Zoltánnal a két nagy futballrajongóval nézhettem a közvetítést, miközben magyaráztak nekem.”

A Pepe című sorozat, nagyvonalakban arról szól, hogy egy dunaszéphelyi pecsenyéző csődközeli állapotba kerül. A tulajdonosa Pepe kábé mindent fritőzben süt ki. Mindeközben egy Michelin-csillagos séf, aki megtudja ki az igazi apja, odamegy Pepe éttermébe, és megpróbál a helyből egy fine-dining éttermet csinálni.

A séfet Simon Kornél játssza, akihez nem igazán áll közel a fogások művészi szintű tálalása, illetve fogyasztása.

„Inkább szeretek jóllakni. Kétszer voltam fine-dining étteremben. Az első alkalom nagyon nagy csalódás volt. Nem értettem miért ennyire népszerű ez a dolog. Másodszorra egy másik étteremben megértettem. Az iszonyat jó volt, és rájöttem, hogy ha nagyon akarnám, se tudnám elkészíteni ezeket a fogásokat.”

Az AcNews, azt is megtudta a színésztől, hogy kitől tanulta meg, hogyan is viselkedik egy igazi sztárséf a konyhában.

„Volt egy mentorom, akitől mindig kérdezhettem, és elmagyarázta mi az alapvető légkör a konyhában. Hogyan állnak a munkához a séfek, hogy mindig sietni kell, hogy ez egy veszélyes üzem, és a saját ebédet mindig kanállal kell megenni. Ruff Dávid tanította meg nekem mindezt.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés