ACNEWS

Sírgyalázók rongálták meg bosszúból Damu Roland nyughelyét

Holtában sem nyugodhat Damu Roland, meggyalázták a sírját Fotó: TV2
Holtában sem nyugodhat Damu Roland, meggyalázták a sírját Fotó: TV2
Érthetetlen, hogy a tragikus sorsú, halott színművésztől miért ilyen módon követelik a tartozása rendezését.
Hirdetés
Ad image

Nem nyugodhat békében a két éve karácsonykor, 47 éves korában elhunyt Damu Roland. Aki amíg élt, pörölt a világgal. Barátai mellett akadtak ellenségei is. De ami a sírjával történt, az nem lehet magyarázat semmire. Amikor a  színészhez a rokonai kilátogattak a temetőbe, sokkoló látvány fogadta őket. „Családdal, ismerősökkel és barátokkal gyakran látogatjuk meg Roland sírját, ez a napokban sem történt máshogy. Azonban legutóbb, ami a szemünk elé tárult, arra nem voltunk felkészülve. Amikor odaértünk a nyughelyhez, akkor láttuk, hogy Roland neve le van fújva festékkel és papírok vagy levelek voltak odaszórva, amiben követelték vissza a tartozását” – mesélte megrökönyödve a családtag Tóth István a Borsnak.

Az első sokk után a rokonok megtisztították a sírkövet, és rendbe tették a színész sírhelyét. Bár azt nem tudják, ki volt az elkövető abban mégis biztos a család, hogy nem csak egyszerű rongálásról van szó.

Abban biztosak lehetünk, hogy felnőttek voltak, csak azt nem értjük, hogy az ilyen problémákra vannak emberibb módszerek is. Minket is megkereshettek volna, telefonon vagy interneten. Sajnos segíteni nem tudtunk volna, mert ez Roland dolga volt, hogy kitől, mennyit kért, és rendezte-e! Úgy gondolom, a családot békén kellene hagyni, csak azt szeretnénk, hogy ne a síron töltsék ki a haragjukat az emberek” – magyarázta Tóth István.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés