ACNEWS

Sírva várja vissza a 78 éves Erzsike néni az ellopott kutyáját

Kétségbeesve várja vissza Erzsike néni a kis Diznit - fotó: Pixabay
Kétségbeesve várja vissza Erzsike néni a kis Diznit - fotó: Pixabay
Se éjjele, se nappala Erzsike néninek, mióta egy gátlástalan tolvaj a kertjéből ellopta Diznit, a nyolcéves kiskutyáját.
Hirdetés
Ad image

Felsőpakonyban a fél falu egyelőre hiába keresi a bichon havanese fajtájú Diznit, aki nyolc éven keresztül hűséges társa volt Erzsike néninek. A chippel rendelkező kutyust a kertből lopta el egy pofátlan tolvaj. Diznit az unokájától kapta a néni.

„Nyolc évvel ezelőtt kaptam egy családi baráttól, akkor a nagymamámnál laktam. Eljártam dolgozni, közben a mama etette házi koszttal, és mivel egész nap együtt voltak, így nagyon egymáshoz szoktak és a társává vált a kutya” – mesélte az unoka, Natália a Ripost-nak.

Augusztus 26-án, szombaton a kutya jelzett a gazdájának, hogy szeretne kimenni, utána valaki kiengedte őt az udvarból. Később Erzsike néni kétségbeesve elindult a hatalmas hőségben, egyesével kérdezgette a falubelieket, látták-e Diznit. Hiába. Egyelőre csak annyit tudni, hogy az egyik szomszéd kamerája rögzítette, amint egy férfi az utcán a kezében viszi a kutyust.

„Nagyon rosszul viseljük, napok óta alig alszunk; a mama éjjelente felriad. A tolvajt pedig arra kérjük, hogy ne bántsa, és adja vissza. Bármit megtennénk, hogy visszakapjuk” – mondta szomorúan  Erzsike néni unokája.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés