ACNEWS

Sittre vágják a magyar edzőt és a labdarúgókat

illusztráció forrás: pixabay
illusztráció forrás: pixabay
Másodfokon is fegyház lett a büntetés
Hirdetés
Ad image

2009-ben tett feljelentést a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fogadási csalási ügyben. A fővárosi főügyészség ismert labdarúgókat, játékvezetőket vádolt. A négy szálra bontott, éveken át tartó nyomozás, valamint az azt követő bírósági tárgyalások közül háromban már jogerős ítélet született. A nemzetközi szál vádlottjainak tekintetében azonban november 7-én hoztak ítéletet.

A Kúria a másodfokon négy személyre kiszabott, fegyházban letöltendő büntetését helyben hagyta: a szingapúri T. S. Engnek, az elsőrendű vádlottnak hét évet kell rács mögött töltenie.

A másodrendű, korábbi labdarúgónak, K. Zoltánnak, L. Mátyásnak, S. Lászlónak valamint az NB III-ban szereplő Balatonfüred edzőjének, B. Istvánnak is be kell vonulnia a fegyházba.  A háromtól hét évig terjedő büntetésük idejébe beszámítják a korábban előzetes letartóztatásban, illetve házi őrizetben töltött napokat. A Nemzeti Sport megkeresésére Csákvári Tamás, a Balatonfüredi FC elnöke megerősítette, hogy vezetőedzőjük, akinek munkájával egyébként rendkívül elégedettek voltak, elköszönt a csapattól, megszüntették a munkaviszonyát, és már keresik az utódját -írta a nemzetisport.hu

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés