ACNEWS

Smink nélkül tündökölt az 56 éves színésznő az Oscar-gálán

Fotó: EverDerm jóvoltából
Fotó: EverDerm jóvoltából
Szinte már nem is lehet Pamela Andersont sminkben látni. Az 56 éves színésznő bőre pedig ragyog, amit csak a megfelelő ápolásnak köszönhet.
Hirdetés
Ad image

A  96. Oscar-gála vörös szőnyegén Pamela Anderson nem mindennapi módon jelent meg és az egész világot levette a lábáról! A Baywatch-ból ismert ikon az alkalomhoz illően egy sárga, virágmintás ruhában érkezett, a közönséget azonban nem a ruha ejtette ámulatba. Anderson smink nélküli megjelenésével kápráztatta el a jelenlévőket és az internetet, akik azóta is azt találgatják, hogy mi lehet az 56 éves színésznő bőrápolási titka.

Alig látni sminkben a színésznőt

Anderson idén már több eseményen mutatkozott naturális sminkben, ahogyan a közösségi média felületein is szinte csak olyan képeket oszt meg, amelyeken egyáltalán nem visel sminket. Ez pedig nem véletlen. A színésznő eddig is jelentős nyomot hagyott a szépség világában, idén azonban még egy szintet lépett a szépségiparban. Év elején bejelentette, hogy saját bőrápolási termékcsaládot dob piacra, ami a Sonsie nevet viseli. Az állatkísérlet-mentes és vegán bőrápolási céget Marie von Behrens-Felipe modellel közösen alapította, akit fia barátnője által ismert meg.

Anderson a smink nélküli megjelenést „felszabadítónak, szórakoztatónak és egy kicsit lázadónak” nevezte korábban. “Újra felismerem magam és több önbizalmam van, mint valaha. De nem arról volt szó, hogy fiatalabbnak próbáljak kinézni. Hanem arról, hogy elfogadom, ki vagyok és milyen sminkkel vagy anélkül. Lehet, hogy ez egy kísérlet volt, de én ezt magamnak akartam bebizonyítani… és ráadásként nagyon örülök, hogy ez másoknak is tetszett. Jól érzem magam a bőrömben. Azt akarom, hogy mindenki így érezze.”

Így érheted el te is a tökéletes bőrt

Fotó: EverDerm jóvoltából

Anderson példája is csak azt bizonyítja, hogy a rendszeres és bőrtípusnak megfelelő bőrápolás mekkora csodát tehet az emberrel. Slamovits-Horváth Beáta, az EverDerm Klinika tulajdonosa szerint az otthoni bőrápolási rutin még fontosabb, mint az orvosesztétikai eljárások, hiszen hiába vesszük igénybe ezeket a kezeléseket bizonyos időközönként, ha a mindennapokban egyáltalán nem figyelünk oda a bőrünkre. Az EverDerm budapesti klinikáján egy mentor konzultáció során a szakértők egy személyre szóló otthonápolási rutint is összeállítanak az ügyfelek számára. Annak érdekében, hogy az igénybe vett kezelések hatását tovább növeljék, illetve meghosszabbítsák. Az eredmény ezáltal olyan egészségtől ragyogó arcbőr, ami még a vörös szőnyegen sem igényli a sminket! (X)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés