ACNEWS

Sokan elfordultak Nagy Adritól, ez volt az oka

Volt idő, amikor a szakma anyagilag kizsigerelte a Megasztárból megismert énekesnőt, Nagy Adrit. Fiatalon csöppent bele a showbusiness-be, akkoriban gyakran a feje fölött köttettek szerződések, szervezkedtek „pártfogói", majd egyszer csak azon kapta magát, hogy anyagi nehézségei támadtak a rengeteg munka ellenére.

Hirdetés
Ad image

Volt idő, amikor a szakma anyagilag kizsigerelte a Megasztárból megismert énekesnőt, Nagy Adrit. Fiatalon csöppent bele a showbusiness-be, akkoriban gyakran a feje fölött köttettek szerződések, szervezkedtek „pártfogói”, majd egyszer csak azon kapta magát, hogy anyagi nehézségei támadtak a rengeteg munka ellenére.

„Volt olyan hónap, amikor jöttek a számlák, ki kellett fizetnem az albérletemet, és nem tudom, miből fogom megtenni” – meséli Adri, aki azóta már sokkal megfontoltabb az üzleti életben és ez a magánéletében is így van. – Én minden nőnek azt szoktam mondani, hogy nagyon fontos a saját egzisztencia kialakítása. Ha biztonságban érzed magad, ha van anyagi függetlenséged, akkor sokkal könnyebben tudsz nemet mondani, vagy éppen igent mondani, mert magabiztosságot ad az életben ” – mondja Adri, aki számára rendkívül fontos, hogy anyagilag független nő legyen.

Az énekesnő az utóbbi időben sokkal inkább a közösségi oldalán aktív, cégekkel működik együtt, influencerként kilencvennégyezren követik a mindennapokban, míg színpadi előadóként az utóbbi években háttérbe szorult. Amikor szóba kerül, hogy zavarja-e az, hogy ma nem elsősorban a tehetségével tud kitűnni a tömegből, azt mondja nem, mert ő minden egyes forintot, amit reklámbevétellel keres, a munkásságába fordít vissza, csak ennek most a Covid és a vele járó lezárások sem segítettek, úgyhogy most ebből építkezik újra.

A siker számára több összetevős. Nem mindenki lesz ismert, elismert és híres pusztán azért, mert jól énekel.

„Szerintem a sok-sok szakmában eltöltött év koncertekben, lemezben, dalban nyilvánul meg. Nem igazán lehet tudni, hogy mi az a fűszer, amitől valaki sikeres lesz, vagy nem. Kell a sok gyakorlás, alapvető a tehetség, de szerintem az is rengeteget számít, hogy tudsz-e szimbiózisban lenni a médiával, hiszen őstehetségek tűntek el az évek alatt, mert elrúgták a pöttyöst azzal, hogy nem voltak együttműködőek ” – állítja az énekesnő, amiben viszont van egy kettősség, hiszen ő maga semmit nem ad a magánéletéből. Férjnél van, három éve megszületett a kisfia, de róluk nagyon keveset lehet tudni. – Sokan elhagytak emiatt, hogy miért nem mutatom meg őket. Mostanában ez a divat, van, aki webkamerával ébred, de én ettől idegenkedek. Azt mondják, hogy csak a bolond tanul a saját hibájából, az okos az tanul máséból. Nekem rengetegen mondták azt, hogy megbánták, hogy korábban kirakták az életüket a nyilvánosság elé, vagy akár, hogy a gyereknek később ciki volt, és én ebből levontam a magam következtetését és azt mondtam, hogy akkor nem mutatom meg őket.”

Az anyaság éppen akkor érkezett Adri életébe, amikor karrierje csúcsán volt. A Spirit FM-en is futó #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával című műsorban arról is beszél, mennyire volt hatással az anyaság a munkájára, milyen vívódásai vannak és hogyan nézett szembe azzal, hogy mostantól minden másképp lesz.

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés