ACNEWS

Sokkoló büntetés: kukatárolóba zárta az idős vásárlót a biztonsági őr

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Borzalmas dolgot művelt egy biztonsági őr azzal az idős nővel, akinek nem volt elég pénze, ezért csak két zsemlét vett magának.
Hirdetés
Ad image

A megdöbbentő történet egy gdański szupermarket mellett történt. Az idős nő betért a boltba, de csak két zsemlét vett. Ennyit engedhetett meg magának. A szendvics további összetevőit már az üzlet szemeteseinél kereste.

A biztonsági őr észrevette, hogy az asszony kidobott zöldségeket vesz ki a szemetesből, haragra gerjedt, és bezárta őt a kukatárolóba. Az eset szemtanúi arról számoltak be, hogy kint hideg volt az időjárás, fagypont alatti. Azt nem tudni, hogy az idős asszony mennyi időt töltött bezárva, írta a polsatnews.pl.

A kétségbeesett nőre járókelők találtak rá. Elmondásuk szerint horzsolások voltak a karján és sírt.

„Percekkel korábban az idős hölgy két zsemlét vásárolt az üzletben. Mint elmondta, csak ennyit tudott megengedni magának. Miután vásárolt, a bolt melletti szemeteshez ment, ahová a lejárt szavatosságú élelmiszereket szokták kidobni. Abban talált burgonyát, amit magával akart vinni” – mesélte egy szemtanú.

Miután a járókelők közbeléptek, a biztonsági őr elengedte a nőt. Ennek ellenére jelentették az esetet az üzlet vezetőségének.

„Az volt a benyomásom, hogy az üzletvezető nem vette komolyan az egész helyzetet. Azzal kezdte, hogy elmondta, hogy tilos a szemetesekből élelmiszert kivenni, ez lopásnak minősülhet. Csak amikor megfenyegettem, hogy hívom a rendőrséget, mert a hölgyet megfosztották a szabadságától, akkor lett kicsit visszafogottabb” – mondta Lucyna, az egyik szemtanú.

Miután az eset elterjedt a lengyel médiában, az üzlet végülis bocsánatot kért.

„Mindenekelőtt szeretnénk bocsánatot kérni az érintett hölgytől. Egy külső biztonsági ügynökség alkalmazottjának ilyen viselkedése elfogadhatatlan. Ezért őt eltávolítottuk a vállalatunknál végzett mindenféle munkából. A BIO konténerekben lévő termékek a bennük lévő szerves folyamatok miatt károsíthatják az egészséget, és fogyasztásra nem alkalmasak” – állt a nyilatkozatukban.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés