ACNEWS

Sokkoló éjszaka: kígyó mászott az alvó nő ágyába

A nő teljesen megrémült / Fotó: Pixabay
A nő teljesen megrémült / Fotó: Pixabay
Hirdetés
Ad image

A nő annyira megrémült, hogy mozdulni sem bírt a félelemtől.

A kígyó az egyik legrettegettebb állatfaj: sokan már a látványától rosszul vannak, másoknak már attól a gondolattól is borsódzik a hátuk, hogy egy kígyóval testközelbe kell kerülniük. Az sem véletlen, hogy az egyik leghíresebb kalandornak, Indiana Jonesnak is kígyó fóbiája van.

Természetesen akadnak rajongók is, de valószínűleg ők sem örülnének annak, ha váratlanul egy ilyen csúszómászó nyirkos érintésére ébrednének fel.

Egy nővel azonban ez történt: az éjszaka közepén békésen aludt az ágyában, majd egyszer csak arra ébredt, hogy egy hívatlan vendég ért a karjához – írja a krone.at.

Fotó: krone.at

Fotó: krone.at

Alapvetően ijesztő lehet egy édes álomból arra riadni, hogy valaki (bárki) hozzánk ér, de vannak ebben azért fokozatok. Egy aranyos szőrös macska is ránk tudja hozni a frászt, de egy ilyen találkozás csak rövid idejű ijedtséget generál. Egy kígyóval azonban súlyosabb a helyzet, hiszen nem elég, hogy ijesztő, még veszélyes is lehet.

A bangkoki nő ledermedt a kígyó látványtól, annyira megijedt, hogy mozdulni sem mert. Szerencsére a kígyó nem marta meg, és kisvártatva lemászott az ágyról. A nő azonban sokkos állapotba került, és jó ideig halálra dermedve feküdt, a szemét sem merte behunyni.

A kígyót sajnos később sem találták meg, így nem derült ki, hogy milyen fajta, ahogy az sem, hogy a mérges vagy az ártalmatlan kígyók közé tartozik.

Minden bizonnyal a nő az eset után az egész ágyneműjét kicserélte, de azon sem lepődnénk meg, ha az egész ágyát kidobta volna. Az viszont teljesen biztos, hogy a kígyóval való találkozás után jó ideig nehezen fog elaludni.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés