ACNEWS

Sokkoló lövés az iskolában: Balatonföldvár nem tér magához

Illusztráció. Fotó: Unsplash
Illusztráció. Fotó: Unsplash
Egy vadász bevitte a puskáját az iskolába, de nem csak bevitte, oda is adta a gyerekeknek, azok meg a tanteremben: lőttek…
Hirdetés
Ad image

Pályaorientációs napot tartottak, amikor lövés dördült a hetedikesek osztályában – tudta meg a Bors.

A Bors információi szerint a 7. osztályos tanulóknak pályaorientációs napot tartottak, amire meghívták a szülőket is, hogy beszéljenek a munkájukról. Az egyik gyermek édesapja vadászként dolgozik, így ő az iskolába magával vitt egy puskát – a hozzávaló töltényekkel. El is szabadult a pokol… A gyerekekhez került a töltött fegyver, a vadász nem figyelt, a gyerekek valamelyike pedig meghúzta a ravaszt.  

Balatonföldvárt megdöbbentette a felelőtlen eset, a szülök nem térnek magukhoz, hogy ez megtörténhetett.

Egy szülő igy nyilatkozott a lapnak: „Hihetetlen, de a vadász, kezében a puskával az osztályban tartotta az előadást a hetedikeseknél. Én nem a gyerekekre kenném ezt, ugyanis ők abban a hiszemben voltak, hogy poénkodnak, szerintem ők se gondolták, hogy a férfinak nincs annyi esze, hogy nem hagy elől olyan dolgokat, amivel egy gyerek képes lőni!  Amikor én mentem a kisiskolás gyerekemért, akkor egy rendőr várta a helyszínelőket, és ott volt a vadász is, aki pont a mi osztályunkban is tartott előadást. Úgy tudom, hogy az egyik gyereknek sikerült megtöltenie a fegyvert, majd meghúzták a ravaszt. Annyi szerencséjük volt csak, hogy az ablak irányába nézett a puska! Simán lelőhették volna egymást vele…” – mondta.

„Megerősítjük a történteket. Kapitányságunk az esettel kapcsolatban eljárást indított.” – nyilatkozta az esettel kapcsolatban a Somogy vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés