ACNEWS

Sokkoló tréfa: hasba lőtték az átverős youtubert egy áruházban

Kritikus állapotban szállították kórházba a virginiai fiút.

Hirdetés
Ad image

Kritikus állapotban szállították kórházba a virginiai fiút.

Tanner Cook egy 21 éves amerikai youtuber, aki barátaival hétköznapi embereket tréfál meg vagy ver át, az ebből készült videókat pedig megosztja a csatornáján. Ezek az átverések sok esetben igencsak frusztrálóak. Leginkább arról szólnak, hogyan lehet idegesíteni a népet.

Cook sok esetben odaült idegen emberek éttermi asztalához, de arra is akadt példa, hogy eltulajdonította az emberek bevásárlókosarát. Előfordult, hogy agresszívan beleszagolt egy járókelő fülébe, vagy azzal vádolt egy édesanyát, hogy alkoholt vásárolt egy kiskorúnak.

A legutóbbi tréfája azonban majdnem az életébe került a fiatal youtubernek: éppen át akart verni valakit, aki válaszul előrántott egy fegyvert, majd lelőtte Tannert. A fiút a hasán érte a lövés, a golyó átment a gyomrán és a máján. Életveszélyes állapotban szállították az egyik virginiai kórházba – számolt be a WUSA9 televízió híradója.

Az elkövető egy 31 éves férfi volt. Alan Colie a lövés után eldobta a fegyverét, telefonált egyet, majd lefeküdt a földre, és így várta a rendőröket, akik le is tartóztatták. Súlyos testi sértéssel, illetve lőfegyverek illegális használatával vádolják. Az ügyben eljárás is indult.

A youtuber családja szerint a fiú fel fog épülni.

„Sokkoló és szükségtelen volt lelőni a fiamat. Könnyedén meg is halhatott volna! De szerencsére Istennek még tervei vannak vele, hiszen csodával határos módon életben maradt” – nyilatkozta Tanner apja.

A youtuber a történtek ellenére azonban nem tántorodott meg, továbbra is folytatni szeretné a tartalomgyártást, ráadásul ugyanilyen átveréseket tervez.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés