ACNEWS

Sokkolták a McDonald’st: palesztin egérinvázióval lepték el az étteremet

Pixabay
Pixabay
Egy palesztinbarát szó szerint sikoltozásra késztette a McDonald's látogatóit: több tucat, a palesztin zászló színére festett élő egeret engedett szabadon.
Hirdetés
Ad image

A brit Birmingham városában szenvedélyes, egy egyszemélyes tüntetés vette el a McDonald’s fióktelep békés látogatóinak étvágyát.

A közösségi médiában terjedő felvételek szerint egy férfi egy „PAIISTN” rendszámú autóból egy doboz egeret vett ki.

Elindult a gyorsétterem felé, és brutálisan a padlóra dobta az egereket. Azt skandálta, hogy „Free f***ing Palestine”. A nyüzsgő gyorsétterem vendégei felsikoltottak és ijedten felugrottak. A megosztott videó felirata a következő volt: „Élvezd a patkányhamburgert”.

Utóbb a Meci megerősítette, „hogy számos egeret” űztek ki a gyorsétteremből, és a rágcsálók eltávolítása után „teljesen fertőtlenítették” a most újranyitott fióktelepet – írja a Daily Mail újság.

Az egyszemélyes tiltakozás a McDonald’s bojkottálására irányuló szélesebb körű felhívás része, mivel az üzletlánc ingyenes étkezést kínált az izraeli hadsereg katonáinak. A Starbucks és a Disney is célponttá vált, mert állítólag előnyben részesítették Izraelt a jelenlegi konfliktusban.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés