ACNEWS

Sokkot kapott a 3 éves kislány: szeme láttára ölték meg az apját

Békés délutánnak indult. Az édesapa csupán arra kérte a gyilkosát, hogy ne dohányozzon a három éves kislánya mellett.

Hirdetés
Ad image

Békés délutánnak indult. Az édesapa csupán arra kérte a gyilkosát, hogy ne dohányozzon a három éves kislánya mellett.

Kanada egyik kikötővárosában, Vancouverben egy Starbucks kávézó előtt történt a családi tragédia. Az édesapa, Paul Stanley Schmidt menyasszonyával, édesanyjával és a hároméves kislányával együtt egy békés délutánon döntöttek úgy, hogy isznak pár kellemes italt.

A Vancouver Sun szerint minden akkor történt, amikor a férfi menyasszonya, Ashley éppen italt kért.

Eközben a gyerekük mellett egy indiai származású férfi rágyújtott egy cigarettára. Paul megkérte a dohányzó férfit, hogy oltsa el a gyermeke miatt.

A férfi azonban agresszióval válaszolt: a helyszínen, fényes nappal a kislánya szeme láttára leszúrta Pault.

Az áldozat édesanyja könnyek között nyilatkozott a kanadai lapnak.

„Szörnyű, ami történt. Hiszen csak a kislányát akarta megvédeni! Nagyon dühös és szomorú vagyok. Ashley sokkot kapott, mert ő is végignézte az egészet. Teljesen összetört.”

A rendőrség még a helyszínen letartóztatta az elkövetőt, most pedig gyilkossággal vádolják.

Az esetről több fénykép és videofelvétel is készült, amiket egyesek a közösségi médiában is megosztottak. A gyászoló család azonban mindenkit megkért arra, hogy ne haknizzanak ezekkel a felvételekkel, hiszen egyáltalán nem mulatságos az, hogy többen is jobb ötletnek találták rögzíteni a történteket ahelyett, hogy segítettek volna, vagy mentőt hívtak volna.

Paul édesanyja teljes mértékben értetlenül áll a történtek előtt. A gyászoló anya nem képes felfogni, hogy ilyesmi előfordulhat.

„Miféle világban élünk?! Az ember már egy Starbucksba sem tud elmenni a családjával a délután közepén! Rengeteg ember állta körül, amikor megtámadták és megölték,  és videóra vették az egészet!”

Vancouver lakói virágokat helyeztek el a tragédia helyszínén, egy lámpaoszlopra pedig kirakták Schmidt és a lánya fotóit. A város polgármestere, Ken Sim értelmetlen és szörnyű erőszakos cselekedetnek nevezte a tettet.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés