ACNEWS

2024. September 28.   |   Vencel napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Sokkot kapott Tiszarád: Dávid megerőszakolta és megölte Rebekát

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
A 20 évvel idősebb Dávid séta közben összeveszett a 12 éves kislánnyal, akit a nyíregyházi erdőben megerőszakolt, majd megfojtott.
Hirdetés
Ad image

Nem tér magához a sokkból az 550 lelket számláló Tiszarád: megerőszakolta és megfojtotta a 12 éves Rebekát a 20 évvel idősebb barátja, Dávid. „Rebeka a szegénysoron élt az édesanyjával, az apja már korábban meghalt. Talán őt kereshette a húsz évvel idősebb férfiban az a tragikus sorsú kislány – magyarázta János az AcNews-nak. – Akárhogy is van, mélyen elítéljük a történteket. Vélhetően most felelősségre vonják a kislány anyját ezért a kapcsolatért. Mi a falu másik végén lakunk, nem ismertük ezt a családot. Amit pedig a gyilkosa tett azzal a gyerekkel, arra soha nem lehet bocsánat.” Egyébként faluban úgy tudják, az anya többi gyerekét elvitte a gyámhatóság, a nagyokat vasárnap, a kicsiket pedig hétfőn.

A 12 éves kislány eltűnéséről vasárnap az édesanyja tett bejelentést a rendőrségen. Elmondta, hogy Rebeka előző nap otthon megsérült, és a család ismerőse, B. Dávid kísérte orvoshoz Nyíregyházára. Csakhogy onnan nem érkeztek haza.

A rendőrök azonnal, nagy erőkkel kezdték meg az adatgyűjtést az eltűnt lány felkutatása érdekében – írta a police.hu. Néhány órán belül megtalálták a lányt korábban elkísérő 32 éves gávavencsellői férfit. B. Dávid a nyomozóknak elmondta, hogy a fiatal lánnyal szerelmi kapcsolatban álltak. És az orvosi ellátás után Nyíregyházán sétálni indultak. Egy erdős területre mentek, ahol összevesztek, és a vita hevében megfojtotta és sorsára hagyta a lányt. A nyomozók a B. Dávid által megadott helyen megtalálták a holttestet. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányságon kihallgatták az emberöléssel gyanúsított férfit. Őrizetbe vétele után kezdeményezték a letartóztatását.

„Szívből remélem, bent is lesz szerelmi élete, napi szinten” – írta a Facebook szon.hu csoport oldalán Éva.

„De van itt másnak is felelőssége itt!! Problémás család, kérdem én hol volt a családsegítő??? A gyámügy?? Szomszédok, rokonok, akik tudták mennyit szenvedett!!!! Ők hol voltak?? Ez a kislány több szenvedésen ment keresztül, sokan tudták!! Mégsem tettek semmit!!! A többi testvérével mi lesz??Remélem mindenki meg fog fizetni a hiányossága miatt!” – tette hozzá Bálint és Kati.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés