ACNEWS

Sorozatgyilkosra vadásznak a rendőrök a szomszéd fővárosban

Fotó: pixabay
Fotó: pixabay
Eddig három támadás és két halott… A gyilkos hajléktalanokra specializálódott.
Hirdetés
Ad image

Egy ismeretlen szándékosan és alattomosan megkéselt három hajléktalant. Az áldozatok közül ketten meghaltak. A bécsi rendőrség sorozatgyilkosra gyanakszik. A gyilkos vagy gyilkosok mindössze négy héten belül csaptak le áldozataikra.

Július 12-én délelőtt egy gyalogos életveszélyesen megsérült embert fedezett fel a közvetlenül a Duna-parti lépcső alján, egy padon. Az, hogy az 56 éves férfit lelökték-e és utolsó erejével vonszolta oda magát, nem teljesen világos.

Alig tíz nappal később egy alvó nőt késeltek meg. A hajléktalan nő felébredt és segítségért kiáltott. Az 51 éves nő épp, hogy túlélte a támadást a Velence Au Parkban (a Praterstern metróállomás közelében).

A harmadik áldozatot augusztus 9-én este találták meg. A járókelők bukkantak a súlyos sérültre, hívták a mentőket. A 55 éves férfi két műtét ellenére is belehalt sérüléseibe.

A rendőrségi szóvivő azt mondta: „A modus operandi (a megvalósítás típusa – a szerk.) miatt sorozatos elkövetőt feltételezünk.” Az azonban még nem világos, hogy egyetlen elkövetőről van-e szó. Valamennyi áldozat szúrt és vágott sérüléseket szenvedett.  

(via)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés